pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ljudem se sanja ne, kaj preživlja Zvezdana Mlakar

26. 10. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
Zvezdana mlakar3

Zvezdana Mlakar foto: edit: njena.si

Kot smo že navajeni, je bila tudi tokrat iskrena. Čeprav se zvečer na odru pojavi prekipevajoča od energije, so včasih ure pred tem njeno ekstremno nasprotje …

»Ne se prestrašiti,« je igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar smeje se zapisala ob kar malce srhljivi fotografiji, na kateri je njen obraz odet v zlato, razpokano in luščečo se barvo. Kot je pojasnila, je utrinek nastal tekom predstave Jutranja zvezda, v kateri je zaradi bolezni zamenjala igralko Sašo Pavček. Medtem ko se je Saša že vrnila na odrske deske, pa se z razpokano podobo spogleduje Zvezdana, njeno počutje je namreč daleč od odličnega, izčrpana je tako svojim spletnim sledilcem iskreno priznala, kakšne dneve občasno preživlja.

»Podobno se počutim danes, danes pa se jaz dobesedno vlečem skozi dan. Ni mi zmanjkalo volje, le telo je počasno, okorno. In, kot vedno, sem bom izstrelila čez kakšno uro in pol na predstavi Žene v testu. Takrat, ko vas bo večina za seboj že imela dober ali slab dan, se bom jaz vžigala na polno. Svoj višek dneva bom doživela okrog desetih zvečer in potem dolgo ne bom mogla zaspati. Pa pravijo, da je takrat zdravo iti spat. Ne pritožujem se, tako pač je. In tudi današnji dan, brezvoljen in povaljan je del življenja. Pride in gre, vedno. In, ko bom na odru, se vam sanjalo ne bo, da sem ga komaj zvozila. To pišem, ker včasih izgleda, kot da sem vedno na 100 obratih. Nisem. Nihče ni, vedno, ves čas. Pravljice so za otroke, nič ni idealno,« je v zapis na družbenem omrežju sklenila misli Zvezdana in za konec pripomnila, da je potrebno tudi slab dan užiti kot se šika - na polno.

prejšnji članek
Materina ljubezen: Igralka zasebno tudi slikarka - preverite!
Svet slavnih
Materina ljubezen: Igralka zasebno tudi slikarka - preverite!
naslednji članek
Gledalcem neznane igre: Grožnje z razkritjem temnih skrivnosti
Resničnostni šovi
Gledalcem neznane igre: Grožnje z razkritjem temnih skrivnosti