cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Umrl je zvezdnik prijateljev Matthew Perry

29. 10. 2023; 07.47
Avtor: K.M.
profimedia-0173688907

Matthew Perry foto: Profimedia

Z legendarno vlogo Chandlerja Binga je nasmejal milijone po celem svetu, za smrt naj bi bila kriva utopitev.

Kot je prvi poročal ameriški medij TMZ, ki je znan po svojih takojšnjih in ekskluzivnih informacijah, so včeraj mrtvega našli ameriškega legendarnega igralca Matthewa Perryja. Novico so kasneje s policijskimi poročili potrdili tudi drugi ameriški mediji. Kot poročajo, naj bi prvi znaki kazali na to, da se je utopil na svojem domu v Los Angelesu, poročilo policije pa še piše, da so se reševalci sicer odzvali na klic zaradi predvidenega zastoja. Asistentka naj bi ga našla neodzivnega v jacuzziju. 

Priajtelji foto: Profimedia

Zjutraj naj bi sicer dve uri igral pickleball, šport z loparjem, pri katerem dva ali štirje igralci udarjajo perforirano, votlo plastično žogo z čez 34-palčno visoko mrežo, dokler ena stran ne more vrniti žoge ali stori prekrška, po vrnitvi pa naj bi asistentka dom zapustila za dve uri, ko se je vrnila, je našla Perryja. Po poročanju Los Angeles Times je šlo za nesrečo, vendar policija še vedno preiskuje okoliščine njegove smrti. Warner Bros. Television Group je v izjavi za CNN izrazil globoko žalost ob njegovi smrti in poudaril njegov prispevek k televiziji in komediji.

Njegova zadnja objava na družbenem omrežju pa kaže na neverjetno naključje. Objavil je namreč ravno fotografijo v jacuzziju, najverjetneje ravno v njegovem domu. Na fotografiji se jasno vidi, da ne gre za klasično velikost tople kadi, zato je bolj predstavljivo, kako bi se lahko po morebitnem srčnem zastoju nato utopil. Ob fotografiji je zapisal: "Oh, torej topla voda, ki se vrtinči okoli tebe, te naredi srečnega?"

Matthew Perry je bil priznani ameriški igralec, najbolj znan po svoji vlogi Chandlerja Binga v priljubljeni televizijski seriji "Prijatelji". Njegova kariera se je začela v 80. letih, vendar je s serijo "Prijatelji", ki je trajala deset sezon, dosegel svetovno slavo. Poleg televizijskih vlog je Perry nastopil tudi v številnih filmih in gledaliških predstavah. Kljub svojemu uspehu je Perry javno priznal, da se je boril z odvisnostjo od alkohola in drog. V intervjujih je večkrat povedal o svojih težavah z zlorabo substanc in kako je to vplivalo na njegovo življenje in kariero. Kljub temu se je z leti uspel spopasti s svojimi težavami in ostati trezen.

Matthew Perry foto: Profimedia

prejšnji članek
Suzana po Kmetiji nič več voditeljica na TV3
Resničnostni šovi
Suzana po Kmetiji nič več voditeljica na TV3
naslednji članek
Tilen Artač o tem, kakšno izgubo je pustil Sašo Hribar
Svet slavnih
Tilen Artač o tem, kakšno izgubo je pustil Sašo Hribar
#nasazenazenska
nasazenazenska