nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tina Gorenjak potrdila, da je raka že premagala

30. 10. 2023; 10.00
Avtor: K.M.
Tina Gorenjak

Tina Gorenjak foto: M24

Pred dnevi je igralka in pevka javnost presenetila z vestjo o tem, da je februarja že drugič zbolela za rakom. Iz njenih zapisov je razvidno, da je bolezen tudi v drugo premagala.

"To objavo o moji izkušnji in zmagi nad rakom pa bi rada posvetila veliki zahvali: moji dragi onkologinji dr. Nini Čas Sikošek, ki je izjemna zdravnica in moj angel varuh. Samo zaradi njene strokovnosti, sočutnosti in razumevanja se ob diagnozi nisem sesula v prafaktorje," je na družbenem omrežju namreč zapisala Tina, ki se je zahvalila tudi drugim zdravnikom in pa medicinski sestri. Pozabila pa ni niti na svojo družino in partnerja.

"Ob zaključku te štorije, pa bi se seveda rada zahvalila še mojim bližnjim. Zlata mami in oči ter moja čudovita hči - vi trije ste vedno moje toplo zatočišče. Res pa je, da sem imela tokrat še enega. Tako ljubečega partnerja, ki te v najslabšem in najbolj krhkem trenutku objame z vso ljubeznijo, točno takšno kot si (četudi »plešasto«, izčrpano, izmučeno in še kaj) ne srečaš vsak dan. Res imam veliko srečo. Hvala ti, dragi moj, za vso ljubezen," je še zapisala. Njeno izpoved o bolezni si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Rok Švab se odlično znajde tudi v kuhinji
Svet slavnih
Rok Švab se odlično znajde tudi v kuhinji
naslednji članek
4000 glava množica žurirala na hite 90-ih let in preloma tisočletja
Svet slavnih
4000 glava množica žurirala na hite 90-ih let in preloma tisočletja