državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdano Mlakar pred oknom čakalo presenečenje

30. 10. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
navdihovalci zvezdana mlakar -  foto Mateja Jordovič Potočnik

Zvezdana Mlakar foto: Mateja Jordovič Potočnik

"Zjutraj pa me je “ stisnilo”, razločno sem slišala dihanje in sem kar otrpnila ..." je na družbenem omrežju zapisala slovenska igralka.

Zvezdana Mlakar je na družbenem omrežju razkrila, da se ji je ponoči zdrlo, da sliši sopenje in premikanje pod oknom, a je bila preveč zaspana, da bi se s tem obremenjevala. Zaskrbelo jo je šele zjutraj, ko je slišala dihanje. "Čisto počasi sem pomolila nos izpod odeje in razmišljala kje so vendar naši pasji čuvaji, da ne delajo kravala, če se pod mojim oknom nekaj (nekdo) plazi. Nič nisem videla, kam se je preklemani nepridiprav skril, če pa ga slišim, kako se premika, sem razmišljala. Ene 5 minut je trajalo, da sem zdrsnila iz postelje, vstala in takrat sva se spogledala," je zapisala. 

Kdo jo je čakal pred oknom? "Bil je naš novi pasji mladenič, Oskar mu je ime. Povsod ga je preveč, en tak klasičen primerek trmastega, odločnega, razigrano neumnega bodočega pasjega velikana je! Pravi čuvaj. Očitno se je odločil, da me bo tako varoval, z moje okenske police pa ima tudi pregled nad celo kmetijo, cesto in nepovabljenimi gosti." Pojasnila je še, da se življenja na osamljeni kmetiji sicer ne boji, saj tam ni sama. "Doživela sem že neprijeten obisk, pa so psi in osli naredili tak kraval, da se je za vsiljivcem samo še kadilo."

prejšnji članek
Dvojec Maraaya si česa takšnega ni predstavljal niti v sanjah
Svet slavnih
Dvojec Maraaya si česa takšnega ni predstavljal niti v sanjah
naslednji članek
Vzrok smrti igralca Matthewa Perryja še ni znan
Svet slavnih
Vzrok smrti igralca Matthewa Perryja še ni znan