pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kako za svoj videz poskrbi Ajda Mlakar?

1. 11. 2023; 09.00
Avtor: K.M.
Ajda Mlakar

Ajda Mlakar bo dodobra izkoristila poletni čas. foto: Osebni arhiv

Televizijska voditeljica mora zaradi narave svojega dela poskrbeti tudi za svoj videz. Kako ji uspeva, da je vedno videti tako sveže?

"Ja, del mojega posla je, hočem ali ne, povezan tudi z videzom in urejenostjo, zato imam med snemanji na sebi kar precej »težek« make up, v prostem času pa sem večinoma čisto brez ličil, saj se res trudim, da svoje kože ne bi še dodatno obremenjevala. Zelo pozorna sem na to, da kožo vsak večer res dobro očistim in navla - žim s serumom in primerno negovalno kremo. Večkrat na leto grem tudi na nego kože; prisegam pa na Sothysovo nego Hydra 3 Ha, ki mi jo naredijo v odličnem salonu Ellite. Gre za pravo razvajanje telesa in duha, saj je pomemben del tega tretmaja tudi masaža obraza, dekolteja in ram. Pred tremi leti sem preizkusila tudi metodo pelleve, ki s toploto neinvazivno gladi kožne nepravilnosti in poskrbi za vidno spremembo kožne strukture; po domače povedano, gre za lokalno segrevanje kože, kar pospeši našo naravno proizvodnjo kolagena," je za revijo BZ povedala simpatična Ajda Mlakar. 

Kaj pa tisti lepotni nasvet, ki bi ga morala slišati vsaka ženska? "Spanje, veliko spanja! Jaz sem res prava zaspanka in vsak večer od 21. ure gledam na uro, da si po naključju ne bi odškrtnila kakšne ure počitka. V povprečju spim vsaj osem ur na noč in mislim, da je to najboljši recept za regeneracijo telesa v vseh pogledih."

prejšnji članek
Mladi talent postal novi sodnik šova MasterChef!
Resničnostni šovi
Mladi talent postal novi sodnik šova MasterChef!
naslednji članek
Barbie, ki ženske bodri k prepoznavanju svoje vrednosti
Svet slavnih
Barbie, ki ženske bodri k prepoznavanju svoje vrednosti
#nasazenazenska
nasazenazenska