stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

BQL: Rok Piletič o tem, zakaj se Anej umika

3. 11. 2023; 12.00
Avtor: K.M.
BQL

BQL od znaj naprej deluje nekoliko drugače. foto: Neo Visuals

Kaj se dejansko dogaja z dvojcem BQL in zakaj Rok izdaja solo pesmi?

Rok Piletič je pred dvema tednoma pod imenom BQL Rok in Budale izdal prvo solo pesem Zate vse. Hkrati gre tudi za pesem, za katero je sam spisal besedilo. V videospotu za pesem sicer v zelo majhni minutaži na kitari nastopa tudi Anej, oboževalci pa se ob tem sprašujejo, kaj se dogaja in zakaj se Anej umika. Rok je na vsa vprašanja, na katera sme odgovoriti, svoj odgovor podal v oddaji Potep z Leo, ki jo lahko po novem spremljate tudi na Aktualu in Veseljaku.

Rok Piletič s prvo samostojno pesmijo foto: Neo Visuals

"Midva sva se prestrukturirala. Veliko ljudi naju sprašuje, če je BQL propadel. Ni propadel, proeblikoval se je, jaz sem zdaj postal frontman, Anej pa se je umaknil v ozadje, dela produkcijo, piše besedila, pomaga pri komadih in je še vedno izjemno velik člen BQLa, na odru sem pa jaz, kar pa je super, vse ostane za mene," se je pošalil Rok in potrdil, da bo tudi v starih pesmih vlogo glavnega vokalista prevzel on.

In zakaj sploh takšna sprememba? "Že kar nekaj časa sem si želel svoje kariere, škoda bi mi bilo zaradi tega stare komade, ki so uspešnice, ven vreči," po eni strani pojasni glasbenik in zavrne namigovanja, da Anej ne bi več čutil strasti do petja. "Ne gre se za to, da nima 'gušta', ampak da je dobil drugo poslovno priložnost v Ameriki, ki je ni smel in zmogel zavrniti. Dela za svetove založbe in producente in glasbene zvezde, ki jih žal ne smem povedati, a jih vem in so to res velika imena."

prejšnji članek
Kaki poživlja, razstruplja in krepi imunski sistem
Moda&Lepota
Kaki poživlja, razstruplja in krepi imunski sistem
naslednji članek
Spletke na Kmetiji: Nasmeh na lice in nož v hrbet
Resničnostni šovi
Spletke na Kmetiji: Nasmeh na lice in nož v hrbet
#nasazenazenska
nasazenazenska