pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Si želite večerje s postavno hrvaško pevko Lidijo Bačić

6. 11. 2023; 02.30
Avtor: K.M.
Lidija Bačič Fayo

Lidija Bačić foto: Marko Vavpotič/M24

Že ta četrtek si lahko izpolnite željo in večerjate s priljubljeno hrvaško pevko.

Na Aktualu pišejo novo zgodbo presenečenj za svoje poslušalce in gledalce. Če si želite vašega zvezdnika, idola, spoznati od blizu, pokličite na Aktual in povejte, zakaj si ravno vi zaslužite vrhunsko kulinarično druženje s priljubljnim glasbenikom. Torkat prepričajte Aktual in Lidijo Bačić na drugi strani telefona, da boste tudi vi najboljša družba za izbranega gosta. Kulinarične dogodivščine se bodo dogajale v Hotelu Dolenj'c, z vami bo tudi Aktualova ekipa, ki vam bo pomagala prebiti led, olajšati komunikacijo.

V četrtek, 9. novembra, bo na drugi strani prekrasno pogrnjene in obložene mize sedela hrvaška glasbenica Lidija Bačić. Z njo se bo družil tisti, ki bo povedal najbolj izviren razlog, zakaj se želi srečati in kramljati z njo. Pokličite na številko 051 70 80 90, zapojte pesem, zrecitirajte zanimive verze, uporabite domišljijo, bodite izvirni. Seveda lahko večerjo z zvezdo podarite tudi svojemu prijatelju, izbranki, mami … človeku, za katerega veste, da mu bo to veliko pomenilo in ga lepo presenetite.

Vroča in talentirana Lidija Bačić. foto: M24

S svojo najljubšo zvezdo boste uživali v kulinaričnih presežkih Hotela Dolenj'c pri Novem mestu, pa v domačih sladicah in sladoledu, če ste bolj športne narave, boste lahko telovadili v največjem trampolinskem parku v Sloveniji, igrali bowling … Možnosti je ogromno. Upajte si in pokličite! Morda je Aktualova VIP večerja z zvezdo v Hotelu Dolenj'c namenjena prav vam.

prejšnji članek
Tudi na delovnem mestu se morate gibati
Zdravje
Tudi na delovnem mestu se morate gibati
naslednji članek
Mandarine odlične za zdravje in topljenje kilogramov
Kulinarika
Mandarine odlične za zdravje in topljenje kilogramov