nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Rebeka Dremelj delila zanimivo zgodbo o tem, kako je spoznala moža

10. 11. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
rebeka-dremelj

Rebeka Dremelj na Veseljaku. foto: Simon Pelko/Veseljak

Zgodba sega v srednješolska leta, Sandi pa jo je najprej v resnici pustil čakati.

Vse stranska in vedno polna energije Rebeka Dremelj je danes gostovala na Veseljaku, kjer je v uri programa VIP petek voditeljema Darji Gajšek in Gašperju Riflju razkrila kar nekaj zanimivosti iz svojega življenja, pa seveda tudi načrte za prihodnost. Med drugim je delila tudi zgodbo o tem, kako sta se pred leti še v srednji šoli spoznala z možem Sandijem. Zgodba pa ne poteka ravno tako, kot bi si morda predstavljali. 

"Sem morala prav pomisliti, na 'štop' mi je ustavil iz srednje šole. On je uvideven, tako ko je, ustavil na štop. Jaz sem s tisto težko šolsko torbo tekla proti avtomobilu, on je pa odprl okno in rekel 'Oprosti, hotel sem te samo pozdravit, ne morem te peljati, ker jaz grem ravno, ti greš pa levo'. In sem si mislila, 'joj kakšen kmet, kako je to možno'. Potem pa sem ga še parkrat srečala in se zaljubila," je razkrila Rebeka in dodala, da ta ljubezen traja že 25 let. 

Gašper Rifelj in Rebeka foto: Simon Pelko

Kaj pa je o ženi po telefonu povedal njen mož Sandi? "Življenje ni nikoli ni nikoli dolgočasno, je vedno dinamično in zabavno že kot srednješolka me je očarala s svojo energijo, dinamičnostjo, iskrivostjo, imela velike ambicije in sanje, ki jih je tudi v večini uresničila. Kot žena je zelo iskrena, spoštljiva in seveda ljubezniva. Kar se pa samega materinstva in našega družinskega življenja tiče lahko rečem, da že samo njena prisotnost napolni naš dan s to njeno pozitivno energijo."

Darja Gajšek in Rebeka foto: Simon Pelko/Veseljak

Rebeka je med gostovanjem sicer spregovorila tudi o družinskem življenju in svoji dolgoletni karieri. Razkrila je tudi, da se letos s prijateljem in kolegom Sebastianom spet odpravljata na Laponsko, za njo pa so tudi naporne priprave na novo predstavo Jamska ženska, ki bo premiero doživela v začetku decembra. Poleg vsega tega pa pripravlja še velik božični šov, polen prazničnih tematik in presenečenj. Ni kaj, pestro bo. 

prejšnji članek
Lidija Bačić je oboževalko peljala na večerjo
Svet slavnih
Lidija Bačić je oboževalko peljala na večerjo
naslednji članek
Tanja Žagar pozabila podaljšati vozniško dovoljenje
Svet slavnih
Tanja Žagar pozabila podaljšati vozniško dovoljenje