Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lidija Bačić je oboževalko peljala na večerjo

10. 11. 2023; 08.00
Avtor: AS
Karmen in Lille sta se družili kot stari prijateljici

Karmen in Lille sta se družili kot stari prijateljici. foto: Aktual

Na Aktualu pripravljajo prav posebna doživetja za oboževalce - v živo lahko spoznate svojega vzornika in z njim celo večerjate. Tokrat se je Karmen razveselila druženja s hrvaško pevko Lidijo Bačić.

Na Aktualu za najbolj zveste poslušalce in gledalce prirejajo večer z njihovimi idoli, Aktualovo VIP večerjo. Tokrat jih je s telefonskim klicem in razlogi prepričala Karmen, ki si je z močno željo po srečanju z Lidijo Bačić Lille prislužila druženje z njo, v razkošnem Hotelu Dolenj'c, z imenitno večerjo in prijetnim klepetom. Karmen je pričakala Lidijo v hotelu za mizo, bila je navdušena, da je lahko spoznala priljubljeno hrvaško zvezdnico.

Na začetku sta si izmenjali darili, Karmen je Lidiji prinesla rdečo šminko in Lidija ji je rekla, da doma nima nobene in če bo kadarkoli, na kateremkoli koncertu, ali v videospotu našminkana z rdečo šminko, bo Karmen vedela, da je to njena šminka, njeno darilo. Lidija je Karmen podarila priponko, ki je je bila Karmen zelo vesela. Najprej sta bili obe malce zadržani, po kozarčku penine pa so se jima jezički razvezali in pogovor je kar stekel. Zraven sta jedli imenitne dobrote Hotela Dolenj'c, ki jih je glavni kuhar pripravljal prav po okusu Lidije Bačić.

Družbo jima je delal tudi aktualovec Matjaž Korošec. foto: Aktual

Hladna predjed je bila gosji pršut, topla predjed kozice, servirane v školjki, glavna jed je bila vrhunska goveja pečenka Wellington po receptu Gordona Ramseya, sladica pa je bila nekaj posebnega, narejena prav za Lile, s karamelo in čokoladno peno, iz nje se je kadilo, ko jo je chef prinesel na mizo. Zraven so seveda postregli z dobro kapljico.

Med večerjo sta se Karmen in glasbenica pogovarjali o njenih nastopih, pesmih, najljubših duetih, o njeni energiji, inspiraciji … Karmen jo je spraševala tudi o bolj ženskih stvareh, o njeni najljubši barvi, Lille je povedala, da je črna, ker se ujema s katerokoli drugo barvo, pa kako skrbi za prelepo postavo. Lille ji je razkrila, da ne mara fitnesa, ampak da rada hodi, tudi nastopi ji odvzamejo nekaj kilogramov, zelo rada je, ampak vseeno pazi, koliko.

Za še bolj sproščen pogovor je ves čas skrbel Aktualov voditelj Matjaž Korošec. Vzdušje je bilo takšno, »kot da smo se trije prijatelji usedli za mizo,« je povedal Matjaž. »Obe dekleti sta uživali v druženju, v sproščenem okolju, se zahvalili Aktualu in Hotelu Dolenj'c za to lepo priložnost, Karmen pa se je zahvalila tudi Lidiji, da je lahko preživela dobri dve uri v pogovoru z njo,« je še dodal Matjaž.

prejšnji članek
Solze v potokih: Tamarino snidenje s hčerkico
Resničnostni šovi
Solze v potokih: Tamarino snidenje s hčerkico
naslednji članek
Rebeka Dremelj delila zanimivo zgodbo o tem, kako je spoznala moža
Svet slavnih
Rebeka Dremelj delila zanimivo zgodbo o tem, kako je spoznala moža