stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Challe Salle se je vrnil k boksu

12. 11. 2023; 11.21
Avtor: Lady
Seveda ni manjkal niti eden in edini Challe Salle, ki je v kasnejšem intervjuju priznal, da je treba

Seveda ni manjkal niti eden in edini Challe Salle, ki je v kasnejšem intervjuju priznal, da je treba sprejeti šale na svoj račun. Tu s svojo izbranko Yvonne. foto: Ivan Valtl

Šport je bil vedno del njegovega življenja.

Challe Salle veliko svojega časa ne posveča le glasbi, ampak tudi športu. »Trenutno na boks hodim trikrat na teden, ob ponedeljkih, sredah in petkih dopoldne, vmes igram košarko in obiščem fitnes. Treniram pet- do šestkrat na teden, v 270 dneh tega leta sem imel 165 treningov. Moj cilj je predvsem trening za dobro počutje, moč in kondicijo, želim pa tudi tehtati 100 kilogramov, kar je zame idealna teža. Visok sem 188 centimetrov, trenutno pa imam 106 kilogramov, sicer je to predvsem zaradi mišične mase, ampak se bolje počutim, ko sem malce lažji,« nam zaupa priljubljeni raper.

challe salle foto: Osebni arhiv

Borilne veščine ga sicer spremljajo že od mladosti. »Boks spremljam že od otroštva, saj me je oče kot otroka ponoči zbujal, da sva skupaj gledala borbe Mika Tysona, ki je bil in je še vedno moj najljubši bokser in ikona športa. Na boksu so treningi individualni in tja hodim predvsem, ker je zame to najboljši trening za celo telo, poleg tega potrebujem nekoga, da me priganja pri treningu. Ker poleg obveznosti doma in v službi velikokrat izgubim voljo do treninga, me rešujeta ta zdrava navada oziroma disciplina in pa predvsem druženje na treningu, ker je moj trener Dalibor Grbić tudi moj dobri prijatelj. Nikoli nisem razmišljal, da bi se pomeril v pravem ringu, poleg tega pa sem tudi zaročenki Yvonne obljubil, da se nikoli ne bom spustil v kaj takega,« nam še zaupa Challe, ki je od začetka leta ambasador zdravja v sodelovanju z Ministrstvom za zdravje.

prejšnji članek
Andrej Težak Tešky - pol plače za varuško?
Svet slavnih
Andrej Težak Tešky - pol plače za varuško?
naslednji članek
Nina Ivanič se spet počuti dobro
Svet slavnih
Nina Ivanič se spet počuti dobro