Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

David Amaro med top 12 talenti Hrvaške

12. 11. 2023; 04.17
Avtor: K.M.
David Amaro, Superstar

David Amaro je v glasbeni oddaji Superstar več kot navdušil foto: RTL Hrvaška

Velik uspeh za pevca, ki se vse bolj uveljavlja tudi izven meja Slovenije.

Pevec in vplivnež David Amaro, ki se je slovenski publiki zagotovo najbolj prikupil s sodelovanjem v oddaji Znan obraz ima svoj glas se ima zagotovo s čim za pohvaliti. V včerajšnji oddaji hrvaškega pevskega šova talentov Superstar je namreč dobil vstopnico med 12 najboljših glasbenih oziroma vokalnih talentov. Poleg Davida so se v dvanajsterico uvrstili še trije tujci, s koreninami v nekdanji skupni državi. Na avdiciji je v začetku sicer navdušil z interpretacijo pesmi Lejla, ki jo v originalu izvaja Hari Mata Hari.

V včerajšnji oddaji so sodniki tako razglasili najboljših 12 letošnjih tekmovalcev, med katerimi je tudi David. Ta se bo v prvi oddaji v živo predstavil že naslednji teden, natančneje v soboto, 18. novembra, ob 20.15 na hrvaškem programu RTL. David je v svojem zadnjem nastopu pred razglasitvijo sicer navdušil z interpretacijo pesmi Suze nam stale na put, ki jo je v originalu izvajal legendarni, a žal pokojni, Massimo Savić. 

Sodniki prve sezone šova so sicer Severina Vučković, Nika Turković, Tonči Huljić in Filip Miletić. Tekmovalci pa se seveda ne borijo zgolj za glasbeno prepoznavnost na področju Hrvaške, ampak tudi za nagrado v vrednosti 50 tisoč evrov. 

prejšnji članek
57-letni Gordon Ramsay in 49-letna Tana spet postala starša
Svet slavnih
57-letni Gordon Ramsay in 49-letna Tana spet postala starša
naslednji članek
Je moj partner alkoholik?
Zdravje
Je moj partner alkoholik?