pes-luna-drevo-zajem-slike
Svet24.si

Video: Pogrešanega psa našli na nenavadnem mestu

Govedo na kmetiji v Krškem
Necenzurirano

Kdo je kmet iz Veniš? Paznik na Dobu, kjer je bil zaprt Janša.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Za Magnicfica rojstvo vnukinje najbolj pomembno

20. 11. 2023; 09.00
Avtor: K.M.
magnifico 1

Magnifico foto: M24

Glasbenik je pred kratkim prvič postal dedek, kljub glasbenemu ustvarjanju pa je ta dogodek trenutno najbolj pomemben.

Naslednje leto bo Magnifico obeležil 30 let samostojne kariere. Ampak glasbe se še ni naveličal, nasprotno, v njej uživa in verjame, da bo še nekaj let ustvarjal. Pravi, da je zdrav in v dobri formi ter da ima željo, voljo in veselje do ustvarjanja glasbe in vedno novih projektov. Glasba mu je vse, njegov hobi in življenje. Glasba je v posebnem predalu in njegovo življenje se vrti okrog nje. Tako poslovno kot zasebno. Se je pa njegova glasba spreminjala skozi leta.

Zadnja leta se besedila njegovih pesmi večinoma dotikajo teme ljubezni. »Ljubezen in odnos ena na ena je še vedno najbolj zanimiva stvar, ki se zgodi med dvema osebama. Globočine teh spoznanj, razočaranj, navdušenja … to me zanima,« pravi Magnifico. Vse večje stvari, ki so se mu zgodile v karieri, so po njegovem mnenju plod naključij in sreče. To ga malo plaši, ker misli, da so se mu stvari poklopile in da ni sam zaslužen za njih. »Očitno, ko počneš pravo stvar, se stvari zgodijo same od sebe. In nasprotno – če ne delaš prave stvari, se moraš izjemno truditi, da kaj dosežeš,« razmišlja Magnifico.

Pred kratkim je Magnifico prvič postal dedek. Vnukinji je ime Liana in ker smo se z njim pogovarjali komaj en teden po njenem rojstvu, je iskreno priznal, da nima pojma, kako se bo znašel v vlogi dedka. Je pa rojstvo vnukinje pomemben mejnik v njegovem življenju. Se pa kljub temu vrača na odre, že v soboto, 25. novembra, ko se vrača na Kurzschluss. Obljublja izjemen koncert, ki ga zagotovo ne gre zamuditi. 

prejšnji članek
Vlomili k Robertu Roškarju in popolnoma razmetali prostor
Svet slavnih
Vlomili k Robertu Roškarju in popolnoma razmetali prostor
naslednji članek
Slovenska pevca za mesec dni zapustila Slovenijo
Svet slavnih
Slovenska pevca za mesec dni zapustila Slovenijo