stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovensko voditeljico zaročili v živo pred kamerami

24. 11. 2023; 05.25
Avtor: K.M.
Tamara Goričanec

Zaroka na Aktualu foto: Aktual

To je program v živo. Danes se je na slovenski televiziji in radijski postaji v živo zgodila nepričakovana zaroka, voditeljica pa padla v jok.

Rudi Sieger je v današnjem popoldnevu na Aktualu razkril, da sta s sovoditeljico Tamaro Goričanec prisegla, da bosta s poslušalci in gledalci delila vse, kar se dogaja v njunem življenju. Tako dobre kot tudi slabe stvari. Nato pa so v studio vstopili Tamarini sodelavci in najožji prijatelji ter glasbenik Vlado Pilja. Rudi pa je razkril, da bo temu sledil zaseben trenutek, ki ga je potrebno deliti s poslušalci in gledalci. Manjkala pa je le ena oseba ... 

Nato pa je Tamaro kar na kolenih čakal njen dolgoletni izbranec Matic in preprosto rekel: "Tamara, se boš poročila z mano," na kar je slovenska voditeljica in pevka seveda odgovorila pritrdilno. Nato je v roke mikrofon vzel Vlado Pilja, sveža zaročenca pa sta na njegovo petje zaplesala na Aktualovem odru, v živo, pred številnimi gledalci pred malimi ekrani. 

"Spoznala sva se pred dvema letoma in pol. Prvič pa so se najine poti sekale že leta 2018, ko sem bil jaz gost na poroki, Tamara pa je tam pela skupaj z Vladom Piljo," je nato Matic povedal za poslušalce in gledalce. Tamara pa je v resnici ostala kar malo brez besed. "Ne vem, kako naj govorim, na jok mi gre, pa ne morem jokati. Zelo sem srečna," je med drugim povedala. Sovoditelj je sicer Tamari nato razkril, da ji je zadnjih 14 dni večkrat namignil, da se nekaj pripravlja, oziroma večkrat namigoval na poroko, a Tamara tega ni razumela. 

prejšnji članek
Tjaša Hrovat Steklasa si je izpolnila dolgoletna željo
Svet slavnih
Tjaša Hrovat Steklasa si je izpolnila dolgoletna željo
naslednji članek
Nič več uganka: Zakaj po rdečem vinu boli glava?
Zdravje
Nič več uganka: Zakaj po rdečem vinu boli glava?