nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Alya in Martina Švab odlični prijateljici

25. 11. 2023; 10.51
Avtor: K.M.
Fon_Nejc_9025

Alya in Martina Švab foto: Nejc Fon

Če bi se prijateljstvo merilo po smehu, potem sta pevka Alya ter voditeljica na Aktualu in podjetnica Martina Švab zagotovo najboljši prijateljici. Vedno, ko sta skupaj, namreč najdeta tisoč razlogov za smeh. Njuno prijateljstvo sicer traja šele dobro leto, a je tako intenzivno, kot bi se poznali že vse življenje.

"Iz medijev se sicer poznava že kar nekaj let, zares prijateljevati pa sva začeli šele pred kakšnim letom dni. Sestali sva se na poslov - ni večerji in po treh kozarcih rdečega vina se je rodilo prijateljstvo. Takoj sva se začutili in pozneje sem Alyi napisala: »Vau, kakšna energija. Malo ljudi tako začutim.« In sva se hitro dogovorili, da morava to kmalu ponoviti," je za revijo Lady povedala Martina Švab. 

Alya pa je k temu dodala: "Zdi se mi, da se je med nama takoj razvila tista posebna energija, ki se morda z nekom drugim ne razvije leta in leta. Če se nekaj poklopi, še pač poklopi." In kakšno je to prijateljstvo? "Najboljše prijateljstvo je tisto, ki te ne duši. Najino prijateljstvo temelji na tem, da si dajeva svobodo. Če nekoga ves čas dušiš z vprašanji, zakaj si bila pa tam, zakaj nisem bila zraven, pa sva se dogovorili, da bova delali to in to, zdaj pa ni tako … Za takšna druženja ob svojem hitrem tempu nimam časa. Ob sebi potrebujem ljudi, ki razumejo, da ne morem vsakič držati obljube in da včasih druženje odpovem v zadnjem trenutku. Z Martino pa sva glede tega sproščeni, saj nimava časa za datumsko natančno določena druženja."

prejšnji članek
Peklenskih sedem mesecev Nine Ivanič
Svet slavnih
Peklenskih sedem mesecev Nine Ivanič
naslednji članek
Kmetija: Tamara blestela na zabavi za 30. rojstni dan
Resničnostni šovi
Kmetija: Tamara blestela na zabavi za 30. rojstni dan