stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bradley Cooper bi posnel nadaljevanje Prekrokane noči

28. 11. 2023; 11.04
Avtor: STA
Bradley Cooper

Bradley Cooper foto: Profimedia

Hollywoodski zvezdnik Bradley Cooper, ki igra slavnega dirigenta in skladatelja Leonarda Bernsteina v biografski drami Maestro, je nedavno povedal, da bi sam rad nastopil v novem nadaljevanju Prekrokanih noči.

Cooper je navdušenje nad Prekrokanimi nočmi utemeljil z besedami, da ima "tako zelo rad" režiserja Prekrokanih noč Todda Phillipsa ter soigralca Zacha Galifianakisa in Eda Helmsa. Hkrati je povedal, da četrtega dela Prekrokanih noči verjetno ne bo, saj meni, da režiser Phillips tega ne bi bil pripravljen storiti. Vsi trije igralci, Cooper, Galifianakis in Helms, so se pred kamero v Prekrokanih nočeh, ki jih je režiral Phillips, pojavili v letih 2009, 2011 in 2013. Cooper je upodobil učitelja Phila in postal zvezda komedije. Leta 2018 je debitiral kot režiser filma Zvezda je rojena. V romantični drami je zaigral v glavni moški vlogi poleg pevke Lady Gaga.

Kot je še povedal, je po številnih komičnih vlogah enako navdušen nad svojim resnimi karakternimi vlogami. Nič ni bilo bolj zabavno kot izkušnje z Maestrom in Zvezdo je rojena, je dodal. Drama Maestro, ki jo je produciral Netflix in jo je Cooper tudi režiral, pripoveduje o zakonu med Leonardom Bernsteinom (1918-1990) in Felicio Montealegre Bernstein (1922-1978), ki jo igra Carey Mulligan.

prejšnji članek
Kako najlažje olupiti granatno jabolko?
Kulinarika
Kako najlažje olupiti granatno jabolko?
naslednji članek
Čuki bodo na odru spet stali z Markom Vozljem
Svet slavnih
Čuki bodo na odru spet stali z Markom Vozljem