Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako veliki sta že hčeri Ane Dolinar Horvat

30. 11. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
Ana Dolina Horvat, venčki

Ana Dolina Horvat z Ronjo in Nano Amo foto: Media24

Čeprav se je Ana Dolinar Horvat umaknila iz sveta gledališča in televizije, jo vseeno kdaj pa kdaj še vedno srečamo v javnosti. Tako je bilo tudi včeraj, ko se je udeležila tradicionalnega pletenja venčkov.

Ana Dolinar Horvat se je dogodka pred adventnim časom udeležila s celotno družino. Najbolj pa nas je navdušila, ko je za našega fotografa pozirala s hčerama, ki hitro odraščata. Kot je vidno na fotografiji, bo predvsem 12-letna Ronja svojo mati kar hitro prerastla. Tudi Nana Ama pa zelo hitro odrašča. Dekleta so skupaj s preostalimi člani družine, tudi obema Aninima staršema, tako kot vsako leto pletle venčke, ki bodo polepšali decembrski čas. 

Ana Dolina Horvat in njeni hčeri. foto: Media24

Na Waldorfski šoli Ljubljana je v sredo zvečer tako potekalo tradicionalno pletenje adventnih venčkov. Zbralo se jih je veliko, nekateri se vsako leto vračajo, drugi so bili na dogodku prvič. Nekateri so, žal, zaradi bolezni morali ostati doma. V dobrih dveh urah so gostje ob prijetnem klepetu spletli 135 venčkov, ki se bodo skupaj z venčki, ki so jih že na predhodnih delavnic ustvarili starši šole, prodajali na božičnem semnju, ki bo v soboto, 2. 12., od 10.00 do 17.00.

prejšnji članek
BQL in Polkaholiki: Himna decembra podira rekorde
Svet slavnih
BQL in Polkaholiki: Himna decembra podira rekorde
naslednji članek
Posebna čast za igralko Natašo Barbaro Gračner
Svet slavnih
Posebna čast za igralko Natašo Barbaro Gračner
#obraziavenija
obraziavenija