zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Na sporedu še zadnja oddaja V petek zvečer, RTV še vedno molči

8. 12. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
Blaž Švab in Melani Mekicar 1

Voditelja oddaje V petek zvečer Blaž Švab in Melani Mekicar se veselita, da bosta znova del petkovih večerov številnih Slovencev in Slovenk. foto: Katja Kodba / RTV Slovenija

Čeprav je že dober mesec znano, da se oddaja V petek zvečer poslavlja z malih ekranov, RTV Slovenija tega uradno še ni potrdila. Kljub temu, da boste oddajo danes spremljali zadnjič.

To, da se oddaja V petek zvečer zagotovo poslavlja, je na družbenem omrežju potrdila tudi voditeljica Melani Mekicar. Blaž Švab je novico sicer že pred dobrim mesecem dni razkril radiu Ognjišče, RTV Slovnija pa je za zdaj še ni komentirala. Kljub temu, da je z naslednjim petkom, vsaj z novimi oddajami, ne bo več na sporedu. Bo pa koncept oddaje še enkrat na sporedu na silvestrovo. To oddajo sicer snemajo ravno danes v Mariboru.

"Hvala, da smo lahko bili z vami v petek zvečer. Tri leta, šest sezon, tri silvestrovanja, sedemdeset oddaj in na stotine slovenskih pesmi, ki jih poslušamo znova in znova. Znova in znova pa se bom spominjala te oddaje in ekipe s hvaležnostjo in ljubeznijo. Do naslednjič," je na družbenem omrežju zapisala Melani. 

RTV Slovenija je za nas sicer že 17. novembra povedal sledeče: "Vsebina programov RTV Slovenija je vsako leto določena s Programsko-produkcijskim načrtom (PPN), ki mora biti usklajen s Finančnim načrtom. PPN za leto 2024 je še v pripravi. Do zaključka priprave tega temeljnega programskega dokumenta javno ne bomo komentirali načrtov, po tem pa bomo morebitne programske spremembe in novosti javno predstavili in jih tudi temeljito obrazložili."

prejšnji članek
Ditkin opomnik na bistvo praznikov
Svet slavnih
Ditkin opomnik na bistvo praznikov
naslednji članek
Prevelike količine sladkorja vodijo v depresivna stanja
Zdravje
Prevelike količine sladkorja vodijo v depresivna stanja