pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska voditeljica potrdila slovo oddaje?

8. 12. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
mamma mia (3)

Katja Benčina se je očitno poslovila z malih ekranov. foto: Mediaspeed

Čeprav informacije še niso uradno znane, je videti, kot da kadri že potrjujejo, da se nekatere oddaje na RTV Slovenija poslavljajo z malih ekranov.

Informativna oddaja Zdravje je vsako sredo gledalcem ponujala tedenski pregled najzanimivejših dogodkov in novic s področja zdravstva ter prinaša poglobljene prispevke in analize, razmišljanja gostov in oglašanja novinarjev s terena. Oddaja oziroma rubrika je bila del informativne oddaje Panorame na RTV Slovenija, za katero se že tedne govori, da naj bi jo vodstvo javne televizije ukinilo. Čeprav uradnega potrdila še ni, je le-to očitno storila ravno Katja Benčina, ki vodi rubriko Zdravje. 

Ravno to sredo je bila rubrika očitno zadnjič na sporedu, kar je na družbenem omrežju potrdila tudi Katja. "Še zadnja rubrika Zdravje v oddaji Panorama posneta," je zapisala in nato v naslednji zgodbi objavila še fotografije voditeljic drugih segmentov informativnega programa Panorama. RTV Slovenija sicer uradno in javno še ni razkrila programsko-produkcijskega načrta, a je očitno, da se nekatere oddaje že poslavljajo z malih ekranov. 

prejšnji članek
Mateja po Kmetiji: Ponosna sem nase
Resničnostni šovi
Mateja po Kmetiji: Ponosna sem nase
naslednji članek
Ditkin opomnik na bistvo praznikov
Svet slavnih
Ditkin opomnik na bistvo praznikov