pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žan Serčič v odprtem razmerju?

21. 12. 2023; 06.00
Avtor: AS
žan-serčič

Žan Serčič foto: Luka Švigelj

Zaradi te izjave priljubljenega glasbenika so se dvignile številne obrvi!

Seveda v prazničnem programu Aktuala ne sme manjkati eden najbolj seksi pevcev na naše sceni, Žan Serčič. Martin Švab in Jure Ličen sta ga gostila v Božičnem VIP šovu. Povedal jima je, da največ pesmi napiše doma, v dnevni sobi, na kavču. Prižge svečko, dišečo palčko ... se sprosti ... pesem Daj, da te poljubim, pa je nastala pod tušem. Kaj najprej opazi pri ženski, je zanimalo Martino, ki se je kar topila ob njem. »Še sam ne vem natančno«, je priznal Žan, »karizma, energija, samozavest, milina. Ko pridem domov, želim nežnost in milino, ne borbe.« Martina je še kar naprej vrtala vanj: »Se kdaj zgodi na prvem zmenku ali ne?« Žan spretno in iskreno: »Če se zgodi, se zgodi.«

Seveda je v studiu tudi zapel. foto: Luka Švigelj

Martina: »Nasmeh ali dekolte?« Žan: »Nasmeh, vedno nasmeh.« Martina je postavila vprašanje, ki zanima vse Slovenke in celo kakšnega Slovenca: »Si samski ali nisi?« Žan se je spet znašel: »Sem v odprtem razmerju«, malo počakal in nadaljeval: » … s kariero.« Martina na to: »Uh, sem si oddahnila.« In naslednje Martinino vprašanje:


»Katera izmed znanih Slovenk ti je tako všeč, da bi jo peljal na večerjo?« In Žanov drzni odgovor: »Vse, ki so mi všeč, sem že povabil na večerjo!«

Martina mu je prijazno spekla čokoladne kroglice, Žan se je zahvalil in rekel, da so kroglice take kot je Martina: okusne.
Povedal je tudi, da je prvič v življenju postavil smrekico v svojem novem domu. Martina ga je seveda vprašala, kdo mu je pri tem pomagal, a Žan je ostal skrivnosten.

Žan Serčič v Božičnem VIP šovu na Aktualu foto: Luka Švigelj

Žan Serčič v Božičnem VIP šovu na Aktualu foto: Luka Švigelj

Izdal je le, da bo praznike praznoval z veliko hrane in z veliko daril. In kaj si želi od Božička? Nič materialnega, zdravje zanj in za vse okrog njega, za družino, za band, za ekipo, in da bi še naprej lahko delal, kar počne zdaj in kar dela rad.

prejšnji članek
Igralka Lea Mihevc rodila dvojčka
Svet slavnih
Igralka Lea Mihevc rodila dvojčka
naslednji članek
Jure Košir po 30. letih obiskal "kraj zločina"
Svet slavnih
Jure Košir po 30. letih obiskal "kraj zločina"