1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: Kdo je Bella in kaj ima za bregom?

27. 12. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
bella

Iva Mihalić v seriji Botri. foto: NOVA TV

Bella ni to, za kar se predstavlja. S seboj je prinesla veliko skrivnost. Pestro bo. Zakaj? Preverite …

Potem ko je Zlatan Bogdan zaradi razhoda z Vedrano odvihral v Argentino, smo ga morali kar nekaj časa pogrešati, saj se dolgo ni vrnil med peripetije krajanov mesteca Zaglave. Sedaj je nazaj, a se v zgodbo ni vključil, kot smo upali. Namesto, da bi si z Vedrano planila v objem, sedaj spremljamo vihar čustvenih pretresov, saj je s seboj pripeljal novo srčno izbranko Bello.

Bella in Zlatan foto: NOVA TV

Nediljka - Neda, ki je na svoje rojstno ime raje pozabila in si nadela bolj sodobno poimenovanje, vzbuja nemalo sumničavih pogledov. Tudi vas zanima, kaj skriva in kdo je v resnici? »Bella je simpatično dekle iz Dalmacije, ki pa svoje življenje preživlja v svetovnih metropolah, kje zapravlja denar svojega bogatega moža. Je sodobna, nebrzdana in svobodna ženska z veliko skrivnostjo, ki je Zlatanu še ni razkrila,« pojasnjujejo na Nova TV.

Do novega lika je nekoliko bolj prizanesljiva Iva Mihalić, ki Bello izvrstno upodablja. Takole pravi. »Bella ima svoj načrt, delno preračunljiv, delno iskren. Za Zlatana ji je mar, glede tega je iskrena, je pa res, da v njem vidi priložnost, da izboljša svoje življenje. Ustvarila bo malo kaosa, kar lahko domačinom prinese nekoliko moralne sprostitve,« je za hrvaške medije razkrila igralka.

Da je Bella v resnici soproga sumljivega poslovneža Kuzme, ste sicer že lahko videli v sinočni epizodi. Jasno pa vam je nemara tudi to, da si želi iz tega zakona čimprej pobegniti. Pa Zlatana resnično ljubi? Bo njegova rahločutna narava prenesla še eno mero soli na nezaceljene srčne rane?

prejšnji članek
Severini ob nezgodi pomagala tudi Slovenka
Svet slavnih
Severini ob nezgodi pomagala tudi Slovenka
naslednji članek
Patricijo ob ogledu Kmetije čakalo neprijetno presenečenje
Resničnostni šovi
Patricijo ob ogledu Kmetije čakalo neprijetno presenečenje