nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Partnerka Mirana Rudana v živo spravila v jok

29. 12. 2023; 11.00
Avtor: K.M.
Miran Rudan 1

Miran Rudan med gostovanjem na Veseljaku foto: Veseljak

Miran Rudan je februarja lani po več letih razmerja spontano zaročil svojo Anito. Poroke še ni bilo, ga je pa Anita pred dnevi spontano spravila v jok. Zakaj?

Miran Rudan in njegova Anita sta v razmerju že 15 let, v tem času pa sta se razveselila tudi rojstva dveh otrok. Čeprav vsi mislijo, da sta poročena, ker Anita nosi tudi Miranov priimek, temu ni tako. Do zaroke je prišlo februarja lani. Spontano. Tudi poroka bi se morala zgoditi, a je žal zaradi slabega vremena odpadla. Le-ta je še vedno v načrtu, saj je ljubezen še vedno zelo močna. Tako zelo, da Anita brez težav svojega Mirana spravi v jok. 

Miran je namreč pred dnevi gostoval na Veseljaku, kjer je povedal: "Velika sreča je, da sva se spoznala. Skupaj sva že 15 let, čeprav bi nekdo rekel, da je ona ogromno let mlajša, v petnajstih letih nisva imela enkrat, da bi prišlo do eksplozije. Kar morda nekateri imajo, ali pa nimajo, da ne bom kaj narobe rekel ... Ampak nekako znava vse te stvari ... Če jaz ne bi imel nje, Miran Rudan ne bi bil to, kar je danes Miran Rudan," je o partnerki Darji Gajšek in Gašperju Riflju povedal Miran. 

Miran in Anita Rudan foto: Sašo Novoselič

Kaj pa o Miranu pravi ona? "Miran, če si nekaj res želim, je to to, da končno izpeljava poroko, ki sva si jo zamislila, pa nama jo je vreme zaf.....o in upam, da jo v naslednjem letu izpeljeva." K tem pa je še dodala: "Miran želim ti še naprej tako lepo glasbeno zgodbo, kot si jo spletel v vseh teh štiridesetih glasbenih letih, še enkrat toliko naprej." Že to pa so bile besede, zaradi katerih je Miran v studiu v oddaji v živo jokal. 

prejšnji članek
Umek pripravil neverjetno rojstnodnevno praznovanje
Svet slavnih
Umek pripravil neverjetno rojstnodnevno praznovanje
naslednji članek
Maraaya: Čutila sva, da se z najinim občinstvom nekaj dogaja
Svet slavnih
Maraaya: Čutila sva, da se z najinim občinstvom nekaj dogaja