Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Blaž Švab javno razkril ime svoje izbranke

8. 1. 2024; 05.00
Avtor: K.M.
VR VESELJAK - BLAZ IN ROK SVAB - FOTO Jaka Zorman (15 of 16)

Blaž Švab foto: Jaka Zorman

"To ni taka velika skrivnost," je razkril priljubljeni glasbenik.

Glasbenik in voditelj Blaž Švab se je februarja leta 2020 s partnerko razveselil rojstva prvorojenca Leva. Čeprav ta informacija v javnosti ni skrivnost, pa Modrijan svojo zasebnost rad ohranja sam zase. Je pa v zadnjih dneh v javnostih zaokrožila informacija o tem, kdo naj bi bila njegova srčna izbranka in življenjska sopotnica. Zdaj pa je kar sam javno potrdil, kako ji je ime in kako ji reče. Ste to pričakovali?

Blaž je z bratrancem in sočlanom Ansambla Modrijani Rokom Švabom gostoval v Jutranji budnici na Veseljaku, kjer ga je voditeljica Janja Ulaga izzvala s trditvijo, da naj bi bilo zelo težko iz njegovih ust izvedeti, kako je ime njegovi partnerki. "Zanimivo in tako pomembno vprašanje. Sem počaščen in ona tudi. Kako ji je ime, ali kako jo kličem?," pa je nato zanimalo Blaža, ki se v resnici pri odgovoru ni preveč obotavljal. 

Rok in Blaž Švab v družbi voditeljev Jutranje budnice Janje Ulaga in Nejca Drobniča foto: Jaka Zorman

"Ime ji je Lara, kar ni taka velika skrivnost. Lara je lepo ime, v osnovi pa to pomeni 'slavček'," je brez premisleka odgovoril Blaž. Na vprašanje voditelja Nejca Drobniča, ali tudi poje kot slavček, pa je Blaž odgovoril: "Sploh ne, zna peti, ampak je predvsem glasna kot slavček, ko ji kaj 'ne paše'. Saj so vse slavčki." Razkril je še, da ko je jezen nanjo, jo drugače kliče, da jo razjezi, a tega 'vzdevka' ni želel povedati v eter. "Potem pa se začne stopnjevati ...," ob tem pripomni Rok, ki tudi ni želel povedati, kako svojo ženo pokliče takrat, ko postane jezna.  

prejšnji članek
Slovenska glasbenika sta se razveselila rojstva druge hčere
Svet slavnih
Slovenska glasbenika sta se razveselila rojstva druge hčere
naslednji članek
Znebite se stare šare v glavi
Zdravje
Znebite se stare šare v glavi