cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kako se v resnici razumeta Gaja Filač in Matej Zemljič (Skrito v raju)

23. 1. 2024; 08.00
Avtor: K.M.
gaja matej 4

Matej Zemljič in Gaja Filač v novi slovenski seriji Skrito v raju foto: Pop TV

Slovenska igralca Gaja Filač in Matej Zemljič bosta v novi slovenski seriji Skrito v raju odigrala glavni vlogi Lare in Marka. Kako pa se razumeta v resnici?

Glavni vlogi v seriji Skrito v raju, ki že zelo kmalu prihaja na male ekrane, pripadata Gaji Filač in Mateju Zemljiču, ki odlično pričarata brezskrbne iskrice poletne ljubezni. A vse dokler se te ne začnejo prepletati s skrivnostmi iz preteklosti, ki bodo v nadaljevanju predstavljale nepremostljive ovire. Prvi del si boste lahko ogledali že v začetku februarja, kdaj točno preverite TUKAJ, že dan prej pa bo na voljo tudi na platformi VOYO. 

Gaja in Matej sta v zadnjih letih že večkrat sodelovala, dejstvo, da se poznata, pa zagotovo dodatno pripomore k njunemu odnosu. "Na tem projektu sva že tretjič sodelovala kot ljubimca, tudi on reče, da nekaj je na tem očitno. Sicer pa je bilo z njim lepo delati, ker je ambiciozen. Vsakega prizora sva se lotila res poglobljeno, res sva se mu posvetila in dostaviti maksimalno. Tako da je bil velik užitek delati z njim. Med snemanjem sva postala tudi zelo dobra prijatelja, zaupnika in zaradi tega je bilo vse lepo," je povedala Gaja, ki pa ne skriva, da takšna naporna snemanja niso vedno samo užitek. 

Matej Zemljič in Gaja Filač foto: Pop TV

"V zakup je treba vzeti to, da smo se s projektom ukvarjali leto in pol. Skupaj smo preživeli ogromno enega časa, spoznali smo se v vseh možnih situacijah. Ob štirih zjutraj, ko smo bili tečni, lačni, žejni, ko nas je motilo sonce ... v vseh možnih situacijah. Zagotovo so slabši in boljši dnevi. Vsi smo ljudje. Ne bom lagala, da smo se vedno dobro razumeli. Ne bili so dnevi, ko smo si šli tudi na živce. Če potegnem črto, pa je bilo tudi z Matejem res lepo delati," je še dodala. 

prejšnji članek
Znano, kdaj se bo na male ekrane vrnil Marcel Štefančič
Svet slavnih
Znano, kdaj se bo na male ekrane vrnil Marcel Štefančič
naslednji članek
Samantha Maya pod vprašaj postavlja družbene vrednote
Svet slavnih
Samantha Maya pod vprašaj postavlja družbene vrednote