franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Samantha Maya pod vprašaj postavlja družbene vrednote

22. 1. 2024; 08.00
Avtor: PR
samantha-maya

SAMANTHA MAYA foto: Marie Kinkela

Samantha Maya po kreativnem premoru predstavlja novo skladbo MELANHOLIJA, s katero napoveduje izid večjega projekta. Skladbi prilaga tudi videospot, v katerem na nagajiv način prikaže pomembno sporočilo pesmi.
Samantha Maya nas je zopet popeljala k razmisleku. Z delom verza, ki pravi »Od kdaj se slika profila tretira kot vrlina?« zajame bistvo, ki ga želi v novem glasbene izdelku predstaviti. Besedilo je njen poklon filozofiji, katere študij je zaključila prejšnje leto.
"Imam občutek, da je danes bolj važno vse kar je fizično in da ljudje več dajejo na izgradnjo svojega videza, kot da bi se obremenjevali s svojo dušo ali pa nadgrajevali svoje znanje ter kompetence. S pesmijo nagovarjam, da smo vrline obrnili na glavo, zato pa smo nostalgični po starih časih.«

SAMANTHA MAYA foto: Marie Kinkela

Podobno sporočilo mlada pevka obravnava v svoji diplomi, kjer raziskuje porast pojava melanholije in z njo povezanih duševnih stanj skozi zgodovino – prav to naj bi bila njena inspiracija za besedilo.
Skladbi prilaga tudi videospot, delo scenaristov Jake Florjančiča in Laetitie Pohl, v katerem na svojevrsten način prikaže omenjeno tematiko.
prejšnji članek
Kako se v resnici razumeta Gaja Filač in Matej Zemljič (Skrito v raju)
Svet slavnih
Kako se v resnici razumeta Gaja Filač in Matej Zemljič (Skrito v raju)
naslednji članek
Nina Ivanič bo borbi za življenje bolj pazi nase
Svet slavnih
Nina Ivanič bo borbi za življenje bolj pazi nase