profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Brigita Šuler v čustvenem intervjuju o tem, da nikoli ni postala mama

25. 1. 2024; 07.00
Avtor: K.M.
Brigita si je od nekdaj želela postati mama

Brigita si je od nekdaj želela postati mama. foto: Jaka Zorman//Veseljak

Slovenska pevka je v intervjuju v oddaji Iskreno z Majo Oderlap prvič spregovorila o tem, kakšno izgubo čuti v življenju, ker nikoli ni postala mama.

Maja Oderlap je v oddajo Iskreno povabila ravnateljico glasbene šole in pevko Brigito Šuler. Pravi, da je pela že kot deklica, skupaj z leto in pol mlajšo sestro. Obe sta danes profesionalni glasbenici, Brigita pa je spregovorila tudi o tem, kakšen odnos ima s sestrinima otrokoma in o tem, da si je od nekdaj želela postati mama, a da ji življenje ni nikoli namenilo te sreče. Brigita je o tem v oddaji Iskreno spregovorila sploh prvič in v duhu oddaje - popolnoma iskreno. 

"Vesela sem, da ima dva otroka, na katera sem tudi sama zelo navezana, ker sama nisem imela te sreče, da bi postala mama. Ko se je rodila prva hči moje sestre, se spomnim, da sem tudi jaz dobila materinski čut. Toliko se me je to dotaknilo, da ne znam opisati tega občutka. Zelo rada imam svoja nečaka in hvaležna sem, da ima sestra ta dva otroka, da ju lahko malo razvajam in malo začutim to materinsko odgovornost," je o svojem odnosu z otrokoma mlajše sestre povedala Brigita, ki je tudi botra številnim otrokom. 

Brigita Šuler in voditeljica oddaje Iskreno Maja Oderlap foto: Jaka Zorman//Veseljak

Voditeljica Maja Oderlap jo je povprašala tudi o tem, ali jo dejstvo, da ni nikoli postala mama, preganja v življenju, Brigita pa je iskreno odgovorila: "Če povem po resnici me preganja, čeprav leta tečejo in sem že čez to obdobje, da si več ne predstavljam, ampak če bi se zgodilo, ne vem če se ne bi odločila ... Od malega, sem kmečko dekle ... dobro glasba me je veselila in prepustila sem se toku. Kot otrok sem vedela, da želim postati pevka in učiteljica v glasbeni šoli ter da bom imela punčko in fantka. Celo imena sem imela izbrana, bilo mi je povsem samoumevno, da če bo imel kdo otroke, jih bom imela jaz. Težko sem se sprijaznila s tem, da ko sem ugotovila, da bom pri tem žal neuspešna."

K temu je še dodala, da je poskusila vse, kar se da in da si zaradi tega ne more očitati. "To ne pomeni, da mi kaj manjka, te sreče nisem imela možnosti doživeti," je še dodala. Spregovorila je tudi o tem, da je imela okoli 20. leta imela zdravstveno težavo, ki je tudi vplivala na to, da kasneje, ko se je odločila za materinstvo, tega ni uspela doseči. "Imam čudovitega moža. Dejansko imava tako izpolnjeno življenje. Življenje imava polno, srečna sva drug z drugim, sva najboljša prijatelja. Res imava veliko obveznosti, a znava skupaj uživati in to je največja sreča," pa je povedala še o odnosu z možem. 

prejšnji članek
Kmetija: Jan po požigu presrečen v sanjski hiški
Resničnostni šovi
Kmetija: Jan po požigu presrečen v sanjski hiški
naslednji članek
Urška Vučak Markež iskreno o antidepresivih
Svet slavnih
Urška Vučak Markež iskreno o antidepresivih