pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znano, kaj se bo po smrti Saša Hribarja dogajalo z oddajo Radio Ga Ga

29. 1. 2024; 04.00
Avtor: K.M.
Sašo Hribar 1

Znana je usoda oddaje Radio Ga Ga. foto: M24

Prvi program Radia Slovenija je sporočil, kaj se bo po mesecih premora po smrti legendarnega Saša Hribarja zgodilo z oddajo Radio Ga Ga.

"Ker je Radio Ga Ga 33 let predstavljal nepogrešljiv del programske ponudbe Radia Slovenija, so se po smrti Saša Hribarja na Prvem programu Radia Slovenija začeli pogovori, kako nadaljevati pot. Želja, da se desetletja dolgo tradicija satiričnega pretresanja družbenega dogajanja nadaljuje, je ostajala, programski ustvarjalci pa so skupaj z ustvarjalci oddaje po pogovorih sprejeli končno odločitev," so zapisali na spletni strani RTV Slo in dodali, da se oddaja na program vrača že v petek, 9. februarja. 

Ob tem so še dodali: "V nekoliko drugačnem konceptu, a z uveljavljeno zasedbo bo oddaja ob 10.05 znova postregla s humornim prerezom družbenega vsakdana. Na sporedu bo vsak petek. Redno bodo oddajo ustvarjali štirje že uveljavljeni sodelavci Tilen Artač, Jure Mastnak, Aleksander Pozvek in Renato Vindiš, ki se jim bo vsak teden pridružil še kateri izmed imitatorjev, ki so v oddaji sodelovali v preteklosti. Kot scenarist se priključuje Igor Bračič."

prejšnji članek
Simbol sove kot darilo – kaj pomeni?
Zdravje
Simbol sove kot darilo – kaj pomeni?
naslednji članek
Kate Middleton po operaciji zapustila bolnico
Svet slavnih
Kate Middleton po operaciji zapustila bolnico