stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Družina Popović navdušena nad imitatorjem Michaela Jacksona

31. 1. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
Miguel

Miguel Concha foto: edit: njena.si

Miguel Concha je pevec in koreograf iz Čila, ki velja za enega najboljših imitatorjev Michaela Jacksona na svetu. S svojo kreativnostjo je navdušil tudi družino Daniela Popovića, ki je velika ljubiteljica glasbe pokojnega kralja popa.

»Vsi v družini smo veliki oboževalci Michaela Jacksona in njegove glasbe. In če že Michaela ni več, se mi zdi, da je čudovito, da si lahko ogledamo vsaj njegove imitatorje, zlasti če so tako dobri, kot je Miguel Conchapravi Aleksandra Popović o zabavljaču, ki ga je slovita revija Rolling Stone ocenila kot najboljšega imitatorja v Latinski Ameriki.

Aleksandra je s hčerko v začetku leta obiskala Miguelov koncert v Ljubljani, kjer ju je povsem navdušil z upodobitvijo pokojne legende. »Pred leti sva bili tudi v Cvetličarni na koncertu imitatorja Navija iz Anglije in je bil prav tako vrhunski. Vendar je bil spektakel HUMAN NATURE LIVE v Cankarjevem domu bistveno večji, boljši, že zaradi efektov, vseh prisotnih glasbenikov, scene ... in sam Miguel - o njem lahko govorimo v presežkih. Resnično je odličen!« še vedno polna vtisov pripoveduje soproga Daniela Popovića, zaradi katerega je imela tudi priložnost, da imitatorja osebno spozna.

Utrinki iz Miguelovega prvega koncerta v Ljubljani. foto: Promo foto

»Ko je Miguel na družbenem omrežju objavil seznam nastopov, sem napisala, da se vidimo v Ljubljani, na kar se je odzval z zasebnim sporočilom. Pojasnil mi je, da Daniela pozna, v času, ko je živel v Zagrebu, je namreč z njim nastopal. Poslal mi je tudi skupno fotografijo, ki sta jo naredila pred leti in vprašal ali prideva skupaj na nastop. Žal je bil Daniel ta dan odsoten, vstopnici pa sva imeli midve s hčerko in tako naju je povabil na srečanje po dogodku,« razloži sogovornica, ki ne skriva navdušenja nad Miguelom, s katerim družina še naprej ostaja v stikih.

»Tudi moja hči, priljubljena tiktokerka Riya Damyanti je bila nad njimi navdušena. V sodelovanju z agencijo VIGNA PR in vodjo projekta Alessandrom Sabbatinijem je show dosegel velik uspeh, saj so koncerti razprodani skoraj takoj, ko jih objavijo, hkrati pa nenehno dodajajo nove datume. Miguel je hvaležen za tako odlično ekipo, vsi med seboj se odlično razumejo, so kot ena velika družina. Tudi za Slovenijo so dodali že dodaten nastop, tokrat v Mariboru.«

Miguel Concha v elementu foto: Promo foto

Utrinki iz Miguelovega prvega koncerta v Ljubljani. foto: Promo foto

Utrinki iz Miguelovega prvega koncerta v Ljubljani. foto: Promo foto

Revija Rolling Stone ga je ocenila kot najboljšega imitatorja v Latinski Ameriki. foto: Promo foto

prejšnji članek
Zaskrbljujoče: Na TikToku vse več oponašanja oseb s posebnimi potrebami
Svet slavnih
Zaskrbljujoče: Na TikToku vse več oponašanja oseb s posebnimi potrebami
naslednji članek
'Lara' pokazala mamo: 'Ta me je rodila!'
Svet slavnih
'Lara' pokazala mamo: 'Ta me je rodila!'
#nasazenazenska
nasazenazenska