Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Največje rojstnodnevno darilo za Deželaka

16. 2. 2024; 12.00
Avtor: PR
miha-deželak

Miha Deželak foto: Promo foto

Za voditeljem Mihom Deželakom je noro praznovanje, zdaj pa že odšteva dneve do poletja, ki bo zanj še posebej vroče. A ne zaradi počitnic!

Kaj čaka Miha Deželaka? Voditelj Denis Avdić Showa se bo 10. avgusta odpravil v Zagreb. Denis Avdić, Jana Morelj in Lara Tošić vedo, da je Miha velik ljubitelj pevca Eda Sheerana, zato so se za največje rojstnodnevno darilo za Deželaka obrnili na njegove prijatelje.

»Mi imamo malo noro idejo, ampak bomo vseeno vprašali: 'Ali bi lahko Miha Deželak za svojo 50ko peljal kar 50 poslušalcev na koncert njemu tako ljubega Ed Sheerana v Zagreb? Pa ne z njegovo Dacio, z avtobusom bi šli',« so vprašali radijci.

Na veselje treh največjih prijateljev Mihe Deželaka je bil odgovor  pozitiven. Tako se lahko začne največje praznovanje v Sloveniji ob življenjski prelomnici Deželaka junaka. V hrvaško prestolnico bo peljal cel avtobus oboževalcev, ki bodo že med potjo za ogrevanje skupaj prepevali Sheeranove uspešnice. Oboževalci bodo seveda na poti spoznali Deželaka in ekipo Radia 1 ter dan zaključili z nepozabnim nastopom angleškega zvezdnika.

Denis Avdić, Lara Tošić, Jana Morelj in Miha Deželak foto: Promo foto

prejšnji članek
Znojenje med spancem zaradi stresa?
Zdravje
Znojenje med spancem zaradi stresa?
naslednji članek
Botri: Igralec od priljubljenega lika do negativca
Svet slavnih
Botri: Igralec od priljubljenega lika do negativca