901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sašo Avsenik razkril, kateri šport obožuje njegova hči

29. 2. 2024; 08.00
Avtor: K.M.
Sašo Avsenik

Sašo Avsenik je vesel, da lahko svojim potomcem približa smučanje foto: Jaka Zorman

Glasbenik je ponosen oče dveh hčera, z njunim rojstvom pa se je nekoliko spremenila tudi družinska dinamika. Kateri šport pa obožuje njegova starejša hči?

Vodja Ansambla Saša Avsenika, 32-letni Sašo Avsenik, se je z dolgoletno izbranko Stašo poročil konec leta 2019. Že pred poroko sta se razveselila rojstva hčere Vide, ki danes šteje dobrih pet let, novembra leta 2020 pa se jim je pridružila še mlajša Živa. Sašo je pred dnevi na Veseljaku razkril, da predvsem starejša uživa v smučanju. Tako zelo, da se z avtobusom vozi do Kranjske Gore. Nekaj, kar so v svojem otroštvu počeli največji slovenski smučarski zvezdniki, danes pa tak zagon vidimo le malokrat. 

"Smučanje ni najbolj poceni, če pa ta možnost je, mi je bilo pa nekaj najlepšega, sploh v teh časih, ko ni povsod snega, da sem otrokom lahko omogočil, da smo šli na sneg.Predvsem naša Vida uživa. Žena je rekla, da naj probava enkrat in ima tako voljo, da je že drugo leto v alpski šoli in gre vsak dan pri petih letih na avtobus in v Kranjsko Goro smučat. Za njo je kazen, če ne sme iti," je še razkril in navdušil voditelja Ajdo Mlakar in Žigo Tominca, ki sta bila nadvse zadovoljna, da je 5-letno dekle tako samostojno in predano športni aktivnosti.

prejšnji članek
Otroški dodatki, državne štipendije in subvencija študentske prehrane od danes višji
Življenjski slog
Otroški dodatki, državne štipendije in subvencija študentske prehrane od danes višji
naslednji članek
Vam srce bije počasi? Preverite, kaj to pomeni
Zdravje
Vam srce bije počasi? Preverite, kaj to pomeni