pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

S kom je na Maldivih uživala Ivana Šundov?

9. 3. 2024; 06.00
Avtor: SJ/Lady
Ivana Sundov

Ivana Šundov foto: John Pavlish

Voditeljica Ivana Šundov še vedno deluje v televizijskih vodah, pred kratkim pa si je privoščila tudi sanjski dopust. Na Maldivih je navdušila v kopalkah, s kom pa je uživala?

Voditeljica Ivana Šundov se je odločila, da se po mnogih letih spet odpravi na pot s prijateljicama Marijo in Velindo, s katerima je v preteklosti že uživala na potovanjih. »Ker smučarija ni bila opcija za vse tri, smo se odločile za tople kraje, natančneje Maldive. Pet dni smo preživele na otoku Ithaafushi, potem smo se preselile še na otok Landaa Giraavaru. Prvi je umeten, drugi pa naraven otok. Oba pa sta prelepa. Edina razlika je, da ima prvi otok več restavracij, med njimi tudi svetovno znano restavracijo, kot je Zuma, na drugem otoku pa je več živali. Več je ptic, videle smo tudi netopirje, rakcev je pa na obeh otokih veliko in puščajo zanimive pikčaste sledi na pesku,« je reviji Lady Ivana zaupala takoj po vrnitvi v Zagreb. Na počitnicah je s prijateljicama veliko kolesarila, prvič v življenju pa se je tudi potapljala.

»Prvo učno uro me je bilo kar strah. Po uvodu sem šla samo do lagune, kjer sem se z inštruktorjem potopila na globino štirih metrov. Ker me je pohvalil, sem se opogumila in šla že naslednji dan s potapljači na barko, s katero smo se podali na odprto morje. Potapljala sem se na globino 12 metrov in to kar dvakrat po 45 minut. Ni slabo za drugi dan,« se je pohvalila. »Podvodni svet je tam prečudovit ter zelo pester in pisan.« Dame so obiskale tudi biološki center, v katerem je zdravilišče za najdene poškodovane želve. »

Niti eno sekundo nam ni bilo dolgčas, vse tri smo bile zelo sproščene in smo se veliko smejale, tudi na svoj račun. To je bilo potovanje, ki si ga bom zapomnila za vse življenje. Nadvse hvaležna sem za to,« nam je še povedala Ivana, ki se zdaj vrača na snemanje prispevkov za oddajo Fino i vino na HTV in vodenje prireditev

prejšnji članek
Voditelj iz hrvaške Istre se je odlično vživel v slovensko ekipo
Svet slavnih
Voditelj iz hrvaške Istre se je odlično vživel v slovensko ekipo
naslednji članek
Blaž Gec (Zvita Feltna) uživa v očetovski vlogi
Svet slavnih
Blaž Gec (Zvita Feltna) uživa v očetovski vlogi