nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Neverjetno: To ob 30. obletnici delovanja pripravlja legendarni Magnifico

12. 3. 2024; 10.30
Avtor: K.M.
Magnifico

Magnifico s koncertom, kot ga še ni bilo. foto: Darja Štravs Tisu

Denis Avdić Show na Radiu 1, je danes radijski studio zamenjal za prav poseben studio v Tivoliju. Magnificov studio, ki je javnosti razkril prav posebno novico.

Denis Avdić, Jana Morelj in Miha Deželak so program v živo oddajali iz Doma svobode sredi parka Tivoli, kjer že dobro desetletje nastaja vrhunska glasba našega umetnika, Magnifica. Sprehodili so se po spominih njegove bogate 30-letne kariere in izvedeli marsikatero zanimivost slavnega gostitelja.

Magnifico foto: Darja Štravs Tisu

"To je kar ena dolga doba. Po 30. letih se človeku zdi, da bi obrnil nov list. Narediš en pregled tega, kar si naredil. Probaš razumet, kaj te je sploh pripeljalo do te točke. Jaz sem kar zadovoljen s tem, kar mi je uspelo, da se lahko s tem ukvarjam. In tudi nimam izrazitih drugih talentov. Ne vem s čim bi se ukvarjal, morda bi bil dober natakar. To je pa tudi vse (smeh). Super je, da počnem to kar počnem in lahko živim od tega," je povedal Magnifico, ki je imel za vse poslušalce veliko novico, ki so jo ekskluzivno razkrili na Radiu 1.

31. avgusta bo namreč imel veliki koncert v parku Tivoli, s katerim bo obeležil 30. obletnico glasbenega ustvarjanja.

Magnifico v družbi ekipe Denis Avdić Show foto: Radio 1


"Jaz sem 31. avgusta že bil povabljen na eno 50-letnico, ampak sem rekel 'sorry, ne.' Nočem obžalovat, da me ne bi bilo zraven na nečem tako velikem," je iskreno dejal Avdić. "Hvala za te lepe besede, ne bom pozabil. Nisem si mislil, da bova tukaj stala in boš ti napovedal ta koncert. Ne vem, če mi zdaj kaj več pomeni kot misel na to, da bi naredil uspešen in lep koncert. Da pridejo ljudje in nekaj posebnega doživijo," pa je vse poslušalce povabil Magnifico.

Najcenejše vstopnice bodo šle v prodajo že ta petek na Eventimu in Petrolu, zato pohitite in si zagotovite mesto na vrhunskem dogodku, ki bo obeležil konec poletja.

prejšnji članek
Velike zmote o revmi, resnica je drugačna
Zdravje
Velike zmote o revmi, resnica je drugačna
naslednji članek
Po turbulentnem zasebnem življenju izkušnjo prenesla v glasbo
Svet slavnih
Po turbulentnem zasebnem življenju izkušnjo prenesla v glasbo