stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sin Miša Kontreca se je pridružil Poskočnim

12. 3. 2024; 07.00
Avtor: K.M.
Poskočni, Nick Domes

Nov član Poskočnih Nick Domes foto: Promo foto

V petek so Poskočni muzikanti sporočili spremembe v njihovi zasedbi. Zapušča jih Dejan Golob, pridružila pa sta se jim klarinetist Dejan Korenak in pevec Nick Domes, ki je že znan na slovenski glasbeni sceni.

Nick Domes je širši javnosti sicer znan že iz zadnje sezone televizijskega šova Slovenija ima talent. Glasba mu je položena v zibelko, saj je hkrati tudi sin člana zasedbe Langa, glasbenika Miša Kontreca. Ob novici, da se je pridružil zasedbi Poskočni muzikanti, so ga poklicali na Veseljaku in povprašali o tem, kako je prišlo do samega sodelovanja. 

"Do našega je sodelovanje je prišlo tako, da smo se s fanti že prej poznali in srečevali po nastopih ter koncertih. Kar naenkrat sem dobil vabilo na probo in moram priznati, da smo se s fanti že na prvih vajah odlično ujeli. Dobra energija je bila, predvsem veliko pozitive in smeha. Že takoj smo vedeli, da je to to in da gremo skupaj v zadevo ter da je zadovoljstvo obojestransko," je voditeljema Židanega popoldneva Niki Svetlin in Žigi Tomincu zaupal Nick in razkril tudi, kaj lahko od nove sestave zasedbe pričakujemo.  

Poskočni muzikanti pot nadaljujejo v novi zasedbi foto: Promo foto

"Kaj lahko od nas pričakujete? Veliko energije na odru, veliko pozitive, seveda veliko dobre glasbe in da bomo vedno od sebe na odru dajali več kot 100 % ter delali glasbo z dušo in srcem."

prejšnji članek
Bo Anej Piletič kariero nadaljeval kot solo izvajalec?
Svet slavnih
Bo Anej Piletič kariero nadaljeval kot solo izvajalec?
naslednji članek
Gregor Ravnik globoko ganjen zaradi besed Mance Špik
Svet slavnih
Gregor Ravnik globoko ganjen zaradi besed Mance Špik