Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nepričakovan obisk v radijskem studiu, Denis Avdić ostal brez besed

14. 3. 2024; 10.30
Avtor: K.M.
Denis Avdić

Denis Avdić foto: Radio 1

Radijski voditelj Denis Avdić je danes dobil nepričakovano presenečenje in hkrati neverjetno potrditev.

Tik pred koncem današnje oddaje Denis Avdić Show je Jana Morelj pripravila presenečenje za Denisa Avdića. Ta je razkrila, da je pretekli teden dobila nepričakovan klic, besede osebe na drugi strani pa so ji vzele sapo. "Ko mi je ta oseba zatrdila, da je res, pridi na radio, čim prej, in boš ti to povedala," je še dodala. Njen sovoditelj pa je dodal, da nima pojma, da zadnje čase veliko dela in premalo spi in da ne more razmišljati. 

Nato so Denisu predvajali odzive oseb, ki so si ogledali njegovo predstavo Ićkoti, ki jo Denis soustvarja s številnimi kolegi iz sveta komedije. Nato pa je v studio prišla Nicole iz Eventima in njena dva kolega. "Ti poskrbiš, da se cela Slovenija smeji do solza, uspelo pa ti je še nekaj," so besede, s katerimi jo je napovedala Jana. Nicole pa je k temu dodala: "V letu 2023 smo bili na Eventimu priča izjemnemu številu prodanih vstopnic po Sloveniji. Dobitnik našega prestižnega priznanja za največje število prodanih vstopnic v Sloveniji je ... turneja Ićkoti. Denis, iskrene čestitke, čestitke Ićkoi za vaš uspeh."

Kakšen pa je bil Denisov odziv ma ta uspeh? "Zahvala gre ljudem, brez njih je brez veze. Hvala ljudem, ki se hodijo smejat, ki pridejo in se zabavajo z nami. Res je dober občutek, ko si tako sprejet. Vsakič, ko grem na oder, si rečem, uživaj, kot da je zadnjič. Ne bo vedno tako. Vesel sem vseh, ki pridejo in se smejejo. Štiri leta nisem nastopal in zdaj se spomnim, kako dobro je iti na oder."

prejšnji članek
Botri vam mahajo v slovo: kaj pa 3. sezona?
Svet slavnih
Botri vam mahajo v slovo: kaj pa 3. sezona?
naslednji članek
MasterChef: Zala si je z nagrado uresničila veliko željo
Resničnostni šovi
MasterChef: Zala si je z nagrado uresničila veliko željo