Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zmagovalec šova Slovenija ima talent predstavil svojo prvo pesem

19. 3. 2024; 05.00
Avtor: K.M.
domen-kljun

Domen Kljun foto: NMedia

Zmagovalec šova Slovenija ima talent predstavil svojo prvo pesem in videospot, v katerem lahko vidimo tudi njegovo življenjsko sopotnico.

Le s teboj je naslov prve pesmi Domna Kljuna zmagovalca zadnjega šova Slovenija ima talent. Gre za pesem, ki nas opominja na moč ljubezni in na pomembnost tistih posebnih trenutkov, ki jih delimo z ljubljenimi osebami. Avtorja pesmi sta Tadej Mihelič, ki je poskrbel za glasbo in aranžma, in Ylenia Zobec Mihelič, ki je poskrbela za besedilo. Za kompletno audio produkcijo je poskrbela ekipa M-MEDiA, z ekipo NoVisuals pa je nastal tudi videospot, ki so ga snemali v domačem okolju ter na prekrasnem dvorcu Novo Celje. Znano je, da je Domen velik ljubitelj konj, zato so najlepše kadre posneli prav s konji na kmetiji “Lemar Arabians”.

To pa ne bo edina pesem priljubljenega 25-letnega pevca, saj v glasbenem studiu že pripravlja nove pesmi, ki bodo luč sveta ugledale v naslednjih mesecih. Pesem je že predstavil javnosti, med drugim tudi v Židanem popoldnevu na Veseljaku, kjer je še enkrat veliko zahvalo namenil ženi. "Žena je glavna, je šoferka in kuha. Zdaj sva oba v tem, če me ona ne bi prijavila, se ne bi spustil na to pot in me danes ne bi bilo tukaj." Razkril pa jima je tudi, da je del videospota posnet v njegovi domači kuhinji. 

Domen Kljun s svojo ženo Nino na snemanju videospota. foto: NMedia

prejšnji članek
Brendijev zet vse bolj navdušen tekač
Svet slavnih
Brendijev zet vse bolj navdušen tekač
naslednji članek
Kaj je zobni absces?
Zdravje
Kaj je zobni absces?