državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nenadna vrnitev spremenjene Mirjane v serijo Botri

4. 4. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
ecija-ojdanić

Ecija Ojdanić v vlogi Mirjane foto: NOVA TV

Ko so gledalci že skoraj obupali, da bodo Mirjano še spremljali v seriji Botri, se je slednja na vrat na nos vrnila. Zaljubljena, zaročena in s posebnim razlogom.

Sporočili ste nam, da močno pogrešate serijo Botri in igralsko zasedbo, ki vam je skozi dve predvajani sezoni pošteno zlezla pod kožo. Nadaljevanja zgodbe vam seveda ne moremo pričarati, s to taktirko bodo ob ustreznem času zamahnili na POP TV, vam pa lahko postrežemo s kakšno zanimivostjo o igralcih.

Verjamemo, da vas bo razveselila novica, ki je v teh dneh navdušila hrvaške gledalce, ki na Nova TV že spremljajo 3. sezono. Medtem ko nadaljevanje serije postreže s še bolj burnimi odnosi (je to sploh mogoče?), se bo namreč zgodbi znova pridružila priljubljena Mirjana Bogdan, ki jo upodablja igralka Ecija Ojdanić. Zlatanova mati se bo torej končno vrnila iz Argentine, le da bo bojda precej razburkala dogajanje, saj bo v Zaglave prikorakala zaljubljena, zaročena in, kot pravijo ustvarjalci, s prav posebnim razlogom.

»Moram priznati, da sem prav tako vesela in navdušena, kot številni gledalci, ki me že nekaj časa sprašujejo, kdaj se bo Mirjana vrnila v serijo, da lahko sporočim, da se Mirjana končno vrača v Zaglave.Zaljubljena in spremenjena prihaja iz Argentine, skušala bo prodati gostilno, a jo bo ob njeni nameri čakale neverjetne in nepričakovane okoliščine. No, ne bom vam vsega razkrila, saj boste videli v seriji …« je za Nova TV pojasnila igralka, ki je zelo dolgo ni bilo med člani igralske zasedbe. Če se morda še spomnite, je bil sprva razlog za njen odhod ustvarjanje srednjeveške serije Mrkomir prvi, kjer je igrala knezovo soprogo Anušo.

Srednjeveško zgodbo so pričeli snemati jeseni 2022, igralka pa je imela urnik tako zelo natrpan, da ji je je primanjkovalo časa celo za spanje. Kot je pojasnila svojim oboževalcem, je vstajala ob pol šestih zjutraj, medtem ko se je lahko v posteljo odpravila šele pozno ponoči, ob pol drugi uri zjutraj, saj je poleg snemanja serije uprizarjala še gledališko predstavo Čudo.

Ecija Ojdanić se bo vrnila v Zaglave.

Ecija Ojdanić se bo vrnila v Zaglave. foto: NOVA TV

prejšnji članek
Jure Godler: Vem, to je šok, ampak bil sem pretepač
Svet slavnih
Jure Godler: Vem, to je šok, ampak bil sem pretepač
naslednji članek
Ali pari ne smejo zapustiti eksperimenta?
Resničnostni šovi
Ali pari ne smejo zapustiti eksperimenta?
#nasazenazenska
nasazenazenska