Igor Jagodic foto: Primož Lavre
»Enkrat tedensko sodelujem z ljubljansko strokovno šolo, kjer poučujem praktični pouk, kar je zame kar zanimiva izkušnja. Svojih skrivnosti nimam in jih rad delim z dijaki ter jim tako pomagam, da so bolj motivirani in inovativni. Vesel sem, da je Slovenija kulinarična dežela, da ima veliko svojih zelo kakovostnih sestavin,« je na kulinaričnem dogodku Gourmet Cup Krvavec za revijo Lady povedal Igor Jagodic.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.