nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Alya presrečna, psičko pozdravila brez operacije

6. 4. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
alya in abba

Alya s psičko Abbo foto: Osebni arhiv

Pevki se je ob težavah psičke Abbe paralo srce. Zgodba ima srečen konec, še preden bi nastopil čas za operacijo, se je zgodil preobrat … 'Še zdaj ne morem verjeti.'

Pevka Alya je bila mesece v velikih skrbeh za svojo psičko Abbo pasme pomeranec, kot je značilno za to pasmo, so se namreč že v zgodnji starosti pričele pojavljati težave z izpahom pogačice. »Ko tako mlad kužek začne šepati, vsakokrat, ko je preveč aktiven, ali pa se zaleži, se ti srce res para. Sprašuješ se, kaj si naredil narobe, kako lahko to popraviš, zakaj ravno tvoj kuža …« je pevka pričela na družbenem omrežju pripovedovati Abbino zgodbo in nadaljevala, da ji je veterinar pojasnil, da bo ob primerni starosti potreben operativni poseg.

Še preden je to obdobje nastopilo, se je pevka seznanila s posebnim prehranskim dopolnilom za pse, ki med drugim vsebuje sestavine za boljšo prožnost sklepov in ohranjanje zdravega hrustanca.

»Rekla sem si, da nimam kaj izgubiti in da bova poizkusili, saj slabše tako in tako ne more biti. Spremembe sem nato kar hitro začela opažati - normalno je stopala na desno zadnjo nogico in po določenem času je težava izzvenela. Še zdaj ne morem verjeti. Res vam ne znam povedati, kako mi je odleglo in kako vesela in hvaležna sem da sem našla rešitev,« je Abbino zgodbo podelila Alya in zključila, da je Abba sedaj zdrava psička, ki se lahkotno giba brez težav.

prejšnji članek
Dino (Skrito v raju) povedal resnico o vlogi negativca
Svet slavnih
Dino (Skrito v raju) povedal resnico o vlogi negativca
naslednji članek
Gostujoč sodnik v MasterChefu Igor Jagodic znanje deli z mladimi
Svet slavnih
Gostujoč sodnik v MasterChefu Igor Jagodic znanje deli z mladimi