podgana
Svet24.si

Foto: V konzervi rjavega fižola našel truplo podgane

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Poroka na prvi pogled: Zakaj ima Sara v družbi zaprte oči?

8. 4. 2024; 09.00
Avtor: V.M.
sara-aras, poroka-na-prvi-pogled

Sara na večerji foto: Planet TV

Zaslediti je bilo očitke, da je njeno vedenje nespoštljivo do ostalih. Če niste uvideli, kaj se dogaja, imamo za vas pojasnilo, ki je daleč od pričakovanega.

Morda ste že opazili, da se Planetova nevesta Sara Aras v družbi umika vase ali na druge načine izraža svojo zadržanost, introvertiranost. Na ceremoniji ima denimo pogosto zaprte oči, a čeprav je bila že deležna očitka, da ni spoštljiva do ostalih kandidatov, slednje pravzaprav ne pomeni, da jih ne posluša. Če bi jo pozorno spremljali, bi namreč videli, da se z mimiko, denimo nasmehom, odziva na pripovedovanja parov in da je pravzaprav intenzivno osredotočena na njihove besede.

Sara in Marko foto: Planet TV

A zakaj to počne? Za Saro udeležba v eksperimentu predstavlja velik izziv in preizkušnjo, saj je do vstopa v projekt živela v umiku od socialnega življenja. Vajena samote in miru je tako stopila med neznance in pred kamere ter se izpostavila pestremu utripu, kar je v popolnem nasprotju z njenim umikom od socialnega življenja. Njeni odzivi zadržanosti, hladnosti, zaprtosti in opaznega umika vase, tako ne predstavljajo prevzetnosti in nezainteresiranosti, pač pa zgolj premagovanje nelagodja, ki ga občuti ob živahnem dogajanju okoli sebe.

»Pred vstopom v eksperiment sem imela precej dolgo obdobje nekakšnega umika od socialnega vrveža. Izven dela je bila moja glavna družba predvsem muc, narava, mati in občasno kakšen posameznik, katerega sem bolje poznala že od prej. Vajena sem bila svojega miru, ritma in predvsem veliko stika z naravo, česar v oddaji ni bilo niti malo. V naravi se odprem, sprostim in zaživim. Obdana z betonom, neznanimi obrazi in v okolju kamer je bil zame nepredstavljivi šok. Moje delovanje v takšnem okolju, ki mu ne morem zaupati, dokler ga vsaj malo ne spoznam, se običajno odrazi v introvertiranosti in zgolj opazovanju,« nam je zaupala Sara, katere um pobudo za sodelovanje dojema kot obliko nevarnosti, zaradi česar se je večkrat umirjala na načine, ki se opazovalcem morda zdijo nenavadni.

Sara Aras

Sara Aras foto: Planet TV

prejšnji članek
Delovna akcija: Vse ni za kamero – kje malicajo mojstri?
Svet slavnih
Delovna akcija: Vse ni za kamero – kje malicajo mojstri?
naslednji članek
Skrito v raju: Igralka zasebno čisto nasprotje Ines Stražar
Svet slavnih
Skrito v raju: Igralka zasebno čisto nasprotje Ines Stražar