pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tanja Kocman se odlično počuti v svoji koži

12. 4. 2024; 07.00
Avtor: Te.P./ revija Lady
tanja kocman

Tanja Kocman foto: osebni arhiv

'Pozabila sem, da se moje telo mnogo prej razširi, kot skrči,' se hahlja Tanja.

Voditeljica in komičarka Tanja Kocman je resno vzela naslov stand up predstave Na zdravje, s katero trenutno s Tino Gorenjak križarita po Sloveniji.

»Pozabila sem, da se moje telo mnogo prej razširi, kot skrči, in sem se od poletja zredila za 7,5 kilograma, pa do 2. januarja sploh nisem opazila, ker so mi iste obleke še vedno prav, le drugače so videti na meni. Zdaj pa se trudim za to, da bi bile videti bolje, tako da vsaj trikrat na teden hodim na fitnes z osebno trenerko, ker potrebujem nadzor nad sabo, rada pa grem tudi na Pohorje na Trikotno jaso,« je za revijo Lady povedala Tanja. Po novem pa mora šteti tudi kalorije.

»Na žalost nisem take sreče, da bi uvedla samo eno stvar, pa bi šlo, tako da sem začela šteti kalorije, a samo zato, da imam neki nadzor nad sabo, da vsaj približno vem, kje sem. To mi za zdaj tudi najbolj ustreza, ker ne morem biti na neki dieti, na kateri bi se morala posloviti od česa. No, od čipsa sem se, a s solzami v očeh. Danes imam recimo s sabo v avtu solato, zadnjič sem imela trdo kuhana jajca – ni se bilo dobro z mano voziti,« v smehu pravi Tanja, ki jih je uspelo z vadbo in spremenjeno prehrano v dveh mesecih shujšati za tri kilograme, kar se sicer morda na prvi pogled sliši malo, a kot poudarja komičarka, je treba življenjski slog spremeniti počasi in previdno. Tanji pri tem tudi ne gre toliko za hujšanje, temveč bolj za ravnovesje in dobro počutje ter da ni zadihana, ko prehodi tiste tri stopnice, ki vodijo na oder.

prejšnji članek
Drzni pisec besedil v projektu združil deset ansamblov in se zapisal v zgodovino
Svet slavnih
Drzni pisec besedil v projektu združil deset ansamblov in se zapisal v zgodovino
naslednji članek
Domen Valič v živo pokazal svoj glasbeni talent
Svet slavnih
Domen Valič v živo pokazal svoj glasbeni talent