luka mesec, klemen boštjančič
Svet24.si

Te davčne spremembe predlaga ministrstvo za finance

823603_092-strancar
Necenzurirano

Znani slovenski podjetnik na avstrijski zatožni klopi: zakaj so ga preiskovali?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razočaranje za gledalce: Andrej Hofer ne bo komentiral Evrovizije

16. 4. 2024; 02.00
Avtor: KM/STA
andrej-hofer 1

Andrej Hofer foto: Monika Jerič / RTV Slovenija.

Letos ne bo prepoznavnih hoferizmov, saj Andrej Hofer ne bo komentiral letošnjega evrovizijskega dogajanja. Kdo bo nalogo opravil namesto njega?

Danes je potekala uradna tiskovna konferenca slovenske predstavnice na izboru za pesem Evrovizije Raiven, ki se na Švedsko odpravlja 27. aprila. Na evrovizijskem odru bo nastopila v prvem predizboru, ki bo v torek, 7. maja. Pred odhodom bo to nedeljo s koncertom v Cankarjevem domu obeležila deset let svoje glasbene kariere. So pa na tiskovni konferenci razkrili tudi, kdo bo komentiral letošnje dogajanje. Na presenečenje vseh pa to ne bo Andrej Hofer. 

Vse tri večere bo s komentatorskega mesta v Ljubljani evrovizijsko dogajanje na televiziji spremljala Mojca Mavec. Na radiu bo Evrovizijo spremljal Maj Valerij. Slovenske glasove na finalnem večeru bo v Malmö sporočila Lorella Flego. Kar pa pomeni, da bodo oboževalci priljubljenega izbora letos ostali brez vsakoletnih hoferizmov, oziroma zabavnik in posrečenih izrazov, ki jih med komentiranjem javnosti poda Hofer. 

Andrej Hofer je s komentiranjem Evrovizije začel že leta 2008, za njim pa je kar 15 komentiranj. Raiven se bo s pesmijo Veronika potegovala v prvem evrovizijskem polfinalu v torek, 7. maja. Nastopila bo pod številko 9.

prejšnji članek
Oven se hitro in strastno zaljubi, ribe pa živijo v svoji domišljijo
Horoskop
Oven se hitro in strastno zaljubi, ribe pa živijo v svoji domišljijo
naslednji članek
Pisane tapete za vsako steno!
Življenjski slog
Pisane tapete za vsako steno!