901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Daria Lorenci Flatz divje proslavila 48. rojstni dan

17. 4. 2024; 09.00
Avtor: V.M.
Daria Lorenci Flatz 1

Daria Lorenci Flatz foto: NOVA TV

Igralka, ki jo poznate kot Jadranko Macan iz serije Botri, je kar 24 ur slavila življenje.

Hrvaške igralka bosanskih korenin leta ne spravljajo v slabo voljo. No, le za kaj bi jo, ko pa prekipeva od energije, hkrati pa se v svoji koži tudi odlično počuti. Simpatično navihana Daria Lorenci Flatz je z oboževalci delila veselje ob dnevu, ko je dopolnila 48. let.

»To je bil eden mojih najbolj norih dni! Na različnih koncih sem z mojimi najljubšimi ljudmi praznovala skoraj celih 24 ur. Le nekateri so manjkali, ampak so imeli izgovor,« je na družbenem omrežju zapisala igralka, povzela dnevni del slavja s sodelavci in prijatelji ter zaključila, da se je dan nato prevesil v domačo hišno zabavo. Da je bil njen dragi soprog Emil ves dan heroj, se je še hahljala in se ljubko pošalila, da se je izzivov loteval v stilu »Emil zdrži!«.

Daria sicer rada pove, da uživa življenje, ki je v tem obdobju še posebej dinamično in razgibano. »Vsak dan odpeljem uspešen slalom med poslovnimi in družinskimi obveznostmi. To zajema tudi vsakodnevne vožnje otrok po dejavnostih, nakupi, hišna opravila, snemanja, nastope, vodenje 4-sobnega studia, redne treninge. Skratka veliko vsega. Kljub temu lahko rečem, da pri teh letih z največjo lahkoto opravljam vse naloge in v nasprotju s prepričanjem, da se bo pred obdobjem menopavze začel nivo energije zmanjšal, lahko rečem, da je popoln!«

prejšnji članek
Peter Prevc in Primož Roglič dopustujeta skupaj
Svet slavnih
Peter Prevc in Primož Roglič dopustujeta skupaj
naslednji članek
Mojstrovine, ki jih ustvarja slaščičarska zvezda Urša Pikec
Resničnostni šovi
Mojstrovine, ki jih ustvarja slaščičarska zvezda Urša Pikec