slaščičarska mojstrica Urška Pikec foto: edit: njena.si
V torkovi epizodi kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija je prag slavne kuhinje prestopila zvezda slaščičarstva Urša Pikec, ki kot sous-chefinja ustvarja v prestižnem petzvezdičnem londonskem hotelu Ham Yard. Hvaležna za priložnost je posebej za kuharsko oddajo skreirala slaščico rdeči nagelj, mojstrski izziv pa nadgradila s pravljičnim opisom, na podlagi katerega so morali tekmovalci poustvariti edinstveno tortico.
V enem težjih izzivov doslej si je imuniteto in zlato vstopnico za balkon priborila Amadea. »Saj ne morem verjeti, ne morem opisati tega … Vmes so se mi kar zarosile oči. Ni mi šlo, na koncu pa se mi je ta trud izplačal,« je mlada tekmovalka strnila misli po prejemu zlate priponke, iz srca pa ji je čestital tudi Rok, ki mu je imuniteta za las spolzela iz rok.
Če vas je Urškina slaščica navdušila, vas vabimo, da si ogledate sladke grižljaje, ki nastajajo izpod prstov nekdanje študentke arhitekture. Kot boste videli, mlada mojstrica združuje številne talente in z obilo domišljije tudi iz tradicionalnih dobrot, kot je slovenska potica, ustvarja okusne umetniške mojstrovine …
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.