profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Poroka na prvi pogled: Jerneja in Marko doživela hladno prho

17. 4. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled

Jerneja in Marko foto: Planet TV

Nesojena zaljubljenca sta pričakovala razumevanje, namesto tega pa sta v obraz prejela pljusk hladne vode. Da zna biti iskrenost zelo neprijetna, dobro vedo tudi strokovnjaki.

V 3. sezoni eksperimenta Poroka na prvi pogled ni prostora za slepomišenje. Če se je na podlagi pretekle sezone nekaterim kandidatom porodila ideja, da bi se lahko tudi tokrat med seboj zamenjali, pa jih je na ceremoniji čakala moralno etična streznitev. Menjava partnerjev tekom eksperimenta, v katerem se učijo potrpežljivosti in sprejemanja kompromisov, se je namreč zlasti strokovnjakinjama Špeli in Sonji zdela absolutno nesprejemljiva. Jerneja in Marko sta tako doživela hladno prho in kar boleče soočenje z realnostjo, kar je hkrati predstavljalo zanimiv preobrat v vrstah strokovnjakov, kjer doslej nismo opazili takšne odločnosti in strastnega zasedanja stališč. Da je šlo za povsem pristne, spontane odzive, potrjuje tudi Sonja Javornik, ki ji pred kamero ni bilo težko pokazati svoje odločnejše plati.

»Sem, kakršna sem. In ja, znam biti strašno prijazna, pa tudi strašno odločna,« pokima novinarka in nam smeje se zaupa, da je s svojim pristopom kdaj koga tudi prestrašila. »Sicer pa ne skrivam čustev, ne skrivam svojega mnenja. Pri meni se že na obrazu vidi, kaj si mislim. Tudi sama pričakujem od ljudi okoli sebe iskrenost. Tudi kritiko, če je potrebna,« še poudari.

Strokovnjakinja Sonja Javornik foto: Planet TV

Strokovnjakinja Špela Gornik foto: Planet TV

prejšnji članek
Raiven razkrila skrivnosti nastopa na 68. Pesmi Evrovizije
Svet slavnih
Raiven razkrila skrivnosti nastopa na 68. Pesmi Evrovizije
naslednji članek
Peter Prevc in Primož Roglič dopustujeta skupaj
Svet slavnih
Peter Prevc in Primož Roglič dopustujeta skupaj
#nasazenazenska
nasazenazenska