luka mesec, klemen boštjančič
Svet24.si

Te davčne spremembe predlaga ministrstvo za finance

823603_092-strancar
Necenzurirano

Znani slovenski podjetnik na avstrijski zatožni klopi: zakaj so ga preiskovali?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Družina Jezeršek svoj posel seli še v Avstrijo

3. 5. 2024; 05.00
Avtor: K.M.
michelin 8

Bratje Jezeršek foto: Marko Vavpotič/M24

Novico so potrdili na družbenem omrežju in ob tem razkrili tudi lokacijo!

Družina Jezeršek že v Sloveniji deluje na številnih lokacijah. Najdemo jih v Zgornjem Brniku, kjer delujeta Dvor Jezeršek in Akademija Jezeršek, upravljajo z restavracijama na blejskem in ljubljanskem gradu, pod njihovim okriljem pa deluje tudi Pivnica Union. Zdaj pa so potrdili, da svoj posel selijo tudi v sosednjo Avstrijo, kjer bodo očitno nadaljevali grajsko zgodbo, ki je v Sloveniji že dobro utečena. 

"Navdušujoče novice! Z veseljem sporočamo, da Jezerškovi z majem prevzemamo vodenje edinstvene grajske restavracije, kavarne in hotela Weingut Burg Taggenbrunn na avstrijskem Koroškem. Začenjamo novo grajsko poglavje in z njim prinašamo sveže ideje, kreativnost ter vrhunsko kulinarično doživetje. Zato ob tej priložnosti v svoje vrste vabimo nove sodelavce, ki bodo skupaj z nami soustvarjali nepozabne kulinarične trenutke za naše goste. Če imaš strast do gostinstva, željo po ustvarjanju nepozabnih doživetij in si želiš delati v čarobnem okolju, te vabimo, da se nam pridružiš," so zapisali in potrdili, da že iščejo ekipo. 

Restavracija se je sicer že odprla, a so zapisali, da gre za začetno fazo odprtja in da ob tem prosijo za razumevanje in podporo. Restavracija in grajsko poslopje se sicer nahajata severno od Celovca. 

prejšnji članek
Tara Zupančič si je izpolnila najstniško željo
Svet slavnih
Tara Zupančič si je izpolnila najstniško željo
naslednji članek
To so pogosti vzroki nepojasnjenih glavobolov
Zdravje
To so pogosti vzroki nepojasnjenih glavobolov