evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Poroka na prvi pogled: Olgi in Katji popustile zavore

8. 5. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
Poroka na prvi pogled

Katja in Olga foto: Planet TV

Olga in Katja sta se na zasebni zabavi povsem sprostili in presenetili z razigrano naravo. Se vam zdi prav, da je Marko prevzel vlogo reporterja in lovil sočne trenutke?

Planetovo nevesto Olgo Zupan smo gledalci spoznali kot zadržano in odločno žensko, ki okoli sebe jasno postavlja meje in spretno ošvrkne vse tiste, ki jim pride na pamet, da z nespoštljivim vedenjem zakorakajo v njen prostor. Njeni nastopi pred kamero so dobro premišljeni, besede pa preudarno izbrane, zato smo bili v okviru oddaje le redko deležni spontanih trenutkov. Se je pa slednje spremenilo v epizodah, ki so jih sestavili iz utrinkov, ki jih je brez prisotnosti snemalne ekipe zabeležil Marko. Slednji je na zasebni zabavi stopil v vlogo reporterja in s kamero v rokah pobiral izjave močno vinjenih udeležencev.

Kako sočen je bil izkupiček, boste podrobneje videli nocoj, najbolj zadržani nevesti Olga in Katja sta se namreč pokazali v povsem novi luči. Katja je po Matičevem odhodu odvrgla zadržke ter novim prijateljem pokazala zabavno in zelo navihano Katjo, z Markovo kamero pa poklepetala celo o seksu v troje. Pa Olga? Mihova soproga je pometla z zadržano držo, se iz srca smejala, zapeljivo plesala in postregla z izjavami, ki jih sicer nemara nikoli ne bi izrekla.

No, pa saj ne bomo preveč svetohlinski, kajne? Najbrž je vsakemu izmed nas alkohol že kdaj razvezal jezik? Morda bi morali bolj izpod čela pogledati Marka, ki je nevesti spodbujal z vprašanji in vse skupaj posnel na kamero, ki jim jo je produkcija dodelila za ustvarjanje dodatnih vsebin. Ker ni snemal s svojim telefonom, pač pa s produkcijskim orodjem, namenjenim za trenutke, ko snemalna ekipa ni prisotna, so sočen material seveda uporabili v oddaji …

prejšnji članek
Žana Vertačnik iskreno o delu na političnem parketu
Svet slavnih
Žana Vertačnik iskreno o delu na političnem parketu
naslednji članek
'Petro' ganili ljubki oboževalci serije Skrito v raju
Svet slavnih
'Petro' ganili ljubki oboževalci serije Skrito v raju