nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Markov oče skupaj z gledalci izvedel skrivnost serije

10. 5. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
skrito-v-raju

Julija Steiner foto: POP TV

Največ ugibanj se je vrtelo ravno okoli vprašanja, kdo je Markov oče. No, verjamemo, da ste slednje uganili prej, kot je izvedel on sam. Obeta se drama.

Če se sprva o Markovem očetu ni govorilo, pa je od polovice serije Skrito v raju postajalo to vprašanje vse bolj aktualno. Mark je denimo Lari omenil, da očeta ne pozna in izrazil popolno odsotnost zanimanja za moškega, ki ga je spočel, saj sta njegovo vlogo odlično opravljala ded Edvard in seveda mamin soprog David. V nadaljevanju serje so pisci scenarija gledalce spretno vodili skozi namige in skrivne povezave, ki so vzbujali vse močnejše slutnje, da vse niti vodijo v zloglasni brlog temačnih likov serije.

Če ste torej tekom odstiranja tančic zgodbe tudi sami ugotovili, da se je pred mnogimi leti Julija zapletla z Bojanom Božičem, ste imeli prav. V nocojšnji epizodi vas čaka utrinek Julijinega priznanja, ki gledalce morda ne bo presenetil, po pa zato nad trditvijo osupnil Božič, ki se mu niti sanjalo ni, da je Markov oče. Mu bo ta podatek postavil na glavo vse načrte ali se bo požvižgal na lastno kri in ostal osredotočen na zastavljene cilje? Glede na to, da Bojan nosi s seboj silovito osebno zamero do Edvarda, bi ga lahko razkritje, da so mu zamolčali sina, v njem prebudila še hujši bes.

Bomo videli, pustimo se presenetiti …

Bojan Božič foto: POP TV

prejšnji članek
Botri: 'Vedrana' o težkih časih
Svet slavnih
Botri: 'Vedrana' o težkih časih
naslednji članek
Je strast med Markom in Jernejo ugasnila?
Resničnostni šovi
Je strast med Markom in Jernejo ugasnila?