luka mesec, klemen boštjančič
Svet24.si

Te davčne spremembe predlaga ministrstvo za finance

823603_092-strancar
Necenzurirano

Znani slovenski podjetnik na avstrijski zatožni klopi: zakaj so ga preiskovali?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrito v raju: Naj Mark pobegne ali sprejme odgovornost?

15. 5. 2024; 09.00
Avtor: V.M.
Mark Steiner

Mark Steiner foto: POP TV

Še trije deli so do konca 1. sezone, vas pa vabimo, da na podlagi informacij v novički podate glas ljudstva na temo Markovega sklepnega dejanja. Kako bi ravnali vi?

Klopčič skrivnosti se je razpletel, le Lara in njena mati Jana še ne vesta, da je Mark Steiner odgovoren za smrt njunega dragega očeta in moža. Slednji naj bi preminil tekom nesreče pri potapljanju na Paklenih otokih, a kot kaže, ga je med vožnjo z vodnim skuterjem do smrti zbil prav Mark.

Situacija je zlasti zaradi tesnih vezi vpletenih naravnost grozljiva, spremljamo namreč zaljubljen par, dva mlada človeka, ki se vsak po svoje soočata s travmo, ki jo povezuje ista oseba. Medtem ko Lara s seboj nosi bolečino zaradi prerane izgube očeta, Marka hromi nezgoda, v kateri je nekomu vzel življenje. Ko torej izve, da je na Paklenih otokih do smrti poškodoval ravno očeta svoje drage Lare, dokončno izgubi tla pod nogami.

Tik pred koncem smo se tako znašli na točki, kjer se krešejo vrednote in skrb za ljubo osebo. Zanima nas torej, kakšen razplet zgodbe je sprejemljiv za vaš pogled na svet. Naj Mark sledi nasvetom bližnjih in se v okviru psihoterapije umakne v tujino, ali naj prevzame odgovornost za nesrečo in se sooči s posledicami?

Svoje mnenje delite z nami v komentarju na Facebooku.

Skrito v raju

Skrito v raju foto: POP TV

prejšnji članek
Rudijeve izjave vzpodbudile zanimanje žensk?
Svet slavnih
Rudijeve izjave vzpodbudile zanimanje žensk?
naslednji članek
Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija
Resničnostni šovi
Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija