medved
Svet24.si

Video: Medved se veselo sprehaja po italijanskem mestu

športne stave, športna loterija
Necenzurirano

Zlata kokoš športnih stav na muhi Čehov in Madžarov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrito v raju: Tako skrben dedek je Aleš Valič

27. 5. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
Aleš Vačič

Aleš Vačič v vlogi Edvarda foto: POP TV

Tako kot Edvard Steiner v seriji Skrito v raju, je tudi igralec Aleš Valič predan svojim vnukom. S soprogo Tejo sta denimo ljuba dvojčka vedno jemala s seboj na počitnice.

Cenjeni igralec Aleš Valič je v zasebnem življenju predan dedek. Pravzaprav njegov odnos z vnukoma slika pred oči prizore, ki smo jih spremljali v seriji Skrito v raju. Aleš in njegova draga Teja sta namreč mnogo dopustovanj preživela v družbi starejših vnukov.

»Dvojčka Maks in Aleks bosta letos stara šestnajst let in sta ogromno časa preživela z nama, vedno sva ju jemala s sabo na počitnice, tako da smo zelo povezani, zelo v redu fanta sta. Mlajši, dveletni Lukas, je pa nor na babico, tako da vsi odpademo, kadar je babi v bližini. Ko mene zagleda, reče: Babi? Češ, kje je babi?« je za revijo Jana smeje se povedal igralec, ki že od nekdaj obožuje svobodno obliko dopustovanja, daleč stran od hotelov. »Prej smo vedno kampirali. Najprej smo bili v šotoru, potem v prikolici. Avtodom je pa naši družini dal novo kakovost,« je dejal Valič, ki ga je ta način preživljanja prostega časa povsem osvojil, s Tejo sta namreč avtodomarja že 25 let.

Igralec Aleš Valič

Igralec Aleš Valič foto: Primož Lavre

prejšnji članek
Zaljubljena Žanet: Poroka je trajala tri dni
Resničnostni šovi
Zaljubljena Žanet: Poroka je trajala tri dni
naslednji članek
Strokovnjaki pred koncem izločili par iz eksperimenta
Resničnostni šovi
Strokovnjaki pred koncem izločili par iz eksperimenta