asteroid
Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega igrišča

litijska-stavba
Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, da se iz nas še norčujejo.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vili Resnik in Miran Rudan po najavi koncerta doživela nepričakovan odziv

5. 6. 2024; 10.00
Avtor: PR / V.M.
Miran Rudan in Vili Resnik

Miran Rudan in Vili Resnik foto: Promo foto

V le 120 urah je zmanjkalo vstopnic za njun skupni koncert. Takšnega odziva nista pričakovala, sta pa že zavihala rokave in dogodek preselila v večjo dvorano.

Vili Resnik in Miran Rudan, ki bosta premešala opusa in izvedla tudi največje hite skupin, v katerih sta pela, sta navdušena nad odzivom na njun prvi skupni koncert. Zaradi izjemnega zanimanja ga selita v enkrat večjo dvorano, a tudi tam je na voljo le še 25% vstopnic.

"To je eno tako priznanje ... Saj mogoče izpade klišejsko, ko tako rečem, ampak ko to delaš toliko let in ko vsak konec tedna nastopaš po Sloveniji ... in potem narediš nekaj malo drugačnega pa dobiš tak neverjeten odziv ljudi, se vprašaš, ali je res in ali si to sploh zaslužiš," je Vili Resnik opisal svoje občutke ob izjemnem zanimanju oboževalcev za prvi koncert z Miranom Rudanom.
"Glede na to, da je zdaj že bolj ali manj jasno, da bo ta koncert en čudovit poklon najinima karierama in slovenski popularni glasbi, bo zdaj največji izziv iz toliko pesmi, ki so ostale zapisane pri ljudeh in so jim všeč, izbrati prave," nadaljuje Miran in dodaja, da že: "Komaj čakam, da z glasbeniki stopiva pred ljudi in da to doživimo skupaj. V primerjavi z najinimi samostojnimi koncerti bo to seveda stopnica višje, višji rang teh nastopov in krona tega, kar sva delala do zdaj."
VEČ O DOGODKU - kliknite TUKAJ.
prejšnji članek
Priljubljena radijska voditeljica potrdila, da pričakuje drugega otroka
Svet slavnih
Priljubljena radijska voditeljica potrdila, da pričakuje drugega otroka
naslednji članek
Žan Serčič na potepu z Leo razgalil svoj svet
Svet slavnih
Žan Serčič na potepu z Leo razgalil svoj svet