Arian
Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo pogrešanega 6-letnega Ariana?

1719350996-mm2-7994-1719350948316
Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Odmevno odprto razmerje: Sta Jan in Tjaša še vedno skupaj?

17. 6. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
tjaša-kreuzer

Jan in Tjaša Kreuzer foto: RTV Slovenija, youtube

Se spomnite Tjaše in Jana Kreuzerja, ki sta v oddaji Zvezdane Mlakar odkrito spregovorila o svojem odprtem razmerju? Tedaj sta si ravno ustvarila družino, kako pa je z njima dve leti in pol kasneje?

»Midva ne pridigava nobenemu in midva nočeva soditi, obsojati nikogar. Ker to, da midva deliva to izkušnjo, to je najina izkušnja, to je najino življenje, to je naše življenje in naše izkušnje,« je novembra 2021 v oddaji Zvezdane Mlakar dejala Tjaša Kreuzer, ki je s soprogom Janom razgalila vpogled v njuno odprto razmerje.

Na zakonca Kreuzer smo se spomnili ob objavi voditeljice Miše Molk, ki je na družbenem omrežju razmišljala o poliamoriji - partnerskem odnosu, ki dopušča ljubezenske stike z drugimi ljudmi. Pogled na YouTube kanal vlogerke Tjaše nam je razkril, kakšno življenje ima danes, ravno pred dnevi je namreč spregovorila o tem, kako starševske zmenkarije z drugimi doživlja njun sin Svit.

Jan in Tjaša Kreuzer foto: Zaslonski posnetek

»Jaz, Jan in Svit še vedno živimo skoraj kot v pravljici, mehurčku, pa čeprav ta pravljica ni vedno rožnata. Ampak jaz jo poimenujem pravljica zaradi tega, ker pojmujem tudi vse te padce v življenju in vse te težke trenutke in vse te konflikte, ki jih imava z Janom, kot del pravljice. Res je zelo lepo, še vedno živiva poliamorno,« je pojasnila tekom vloga in omenila, da je za njo zanimivo obdobje, ko je imela dva razhoda, ki pa ju na svoje presenečenje ni prebolela tako hitro, kot je bila vajena doslej.

Kako pa ljubezensko življenje mame in očeta doživlja njun sin? Tjaša je zelo radostna, ker Svit ne reagira z osuplostjo, ko mu na vprašanje, kje je oče, odgovori, da je le ta na zmenku. »Gledati njegovo reakcijo je zelo dobro, saj je povsem navadna, oče je pač šel na zmenek. Brez osuplosti, ker otrok in še ni naučen, da pač to naj ne bi bilo v redu,« je pojasnila.

Več o njenem življenju in vsakdanu družine pa lahko izveste v spodnjem videu, kjer boste videli tudi to, kako skrbna je ena izmed Janovih partneric. 

prejšnji članek
Andraža Šporarja je v Nemčiji podpiral tudi enoletni sin
Svet slavnih
Andraža Šporarja je v Nemčiji podpiral tudi enoletni sin
naslednji članek
Ta postavni mladenič je brat 'Luce' iz Botrov
Svet slavnih
Ta postavni mladenič je brat 'Luce' iz Botrov